Wajah Sebenar Pelakon Malaysia Yang Didakwa Merogol Gadis 22 Tahun Di Hotel

#Menurut Harian Metro, seorang gadis berusia 22 tahun membuat laporan polis mendakwa dirinya dirogol seorang pelakon lelaki berusia 23 tahun.

Akhb#ar berkenaan melaporkan lagi, gadis tersebut diminta hadir ke sebuah hotel di ibu kota untuk menjalani temuduga dalam bidang pengiklanan, lakonan dan model dengan bayaran RM500 sehari.


#Pelakon lelaki ekstra itu turut mengugut untuk menyebarkan video mangsa dinodai sebelum memaksa gadis itu membayar RM1,000 ke dalam sebuah akaun bank.

"Suspek mendakwa akan membayar gaji RM500 sehari sekiranya mangsa lulus sesi temuduga itu. Pelakon itu kemudian bertemu mangsa di sekitar Ampang sebelum membawa gadis itu ke sebuah hotel di Ampang Waterfront. Mangsa juga dipaksa untuk berbogel kononnya sebagai syarat wajib untuk lulus." – Harian Metro
Pelakon lelaki itu bagaimanapun sudah diberkas polis daripada Siasatan Jenayah (JSJ) Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang pada jam 10.00 malam kelmarin. #Dia kini direman dan disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan (KK).

Menurut sumber-sumber terdekat, pelakon berkenaan yang dipercayai namanya bermula dengan pangkal A juga sedang disiasat polis untuk mengetahui kemungkinan dia pernah menipu dan memperdaya wanita lain atau tidak.

Related Posts:

0 Response to " Wajah Sebenar Pelakon Malaysia Yang Didakwa Merogol Gadis 22 Tahun Di Hotel"

Post a Comment