Selepas Lama BERDIAM DIRI… Akhirnya PM Najib Keluarkan Kenyataan MENGEJUTKAN Tentang Tun Mahathir !!!

Selepas Lama BERDIAM DIRI… Akhirnya PM Najib Keluarkan Kenyataan MENGEJUTKAN Tentang Tun Mahathir !!! | Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berkata, keadaan “berserabut” yang dikatakan wujud di bawah pentadbirannya ialah tindak-tanduk bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad sendiri.

Najib berkata, keadaan “berserabut” yang dirujuk Tun, sebahagian besarnya adalah akibat serangannya sendiri dan mengulangi dakwaan fitnah dan pembohongan pembangkang.
“Tuduhan-tuduhan ini telah diperbesarkan lagi melalui internet,” kata Najib dalam satu set soalan lazim yang dipaparkan diblognya malam tadi. Malah Najib berkata, bekas pemimpin negara selama 22 tahun itu juga telah mempercayai pembohongan di talian.
“Hanya kerana satu pembohongan disebarkan seribu kali, itu tidak bermakna ianya benar,” katanya Najib
Menurut Najib lagi, dengan adanya serangan yang dilakukan di talian, tidak hairan jika Mahathir merasakan wujud keadaan berserabut yang lebih besar hari ini.
Najib berkata demkian sebagai menjawab dakwaan Mahathir yang mendesak ahli parlimen Pekan itu meletakkan jawatan sebagai perdana menteri berikutan dakwaan keadaan negara yang begitu ‘berserabut” berbanding sewaktu perdana menteri sebelum ini, Tun Abdullah Ahmad Badawi.
Bagaimanapun, Najib tidak menyentuh dakwaan Mahathir mengenai gaya hidup mewahnya.
Najib berkata serangan yang dihadapinya sekarang tidak seperti apa yang Mahathir terpaksa hadapi semasa menjadi perdana menteri selama 22 tahun.
“Ini adalah sesuatu yang Tun tidak perlu berdepan semasa beliau menjadi perdana menteri,” katanya sambil menambah, pada waktu itu, Mahathir tidak perlu menghadapi tuduhan yang tiada akhirnya yang dikitar semula berulang-ulang dan dikongsi selaju kilat.
“Perkataan ‘viral’ hampir tidak wujud semasa pentadbiran beliau,” kata Najib.
Najib (gambar) menyalahkan media dalam talian yang menurutnya ‘mempunyai agenda tersembunyi yang memutarbelit tajuk utama dan memuat naik pembohongan yang begitu cepat dikongsi’. KREDIT MALAYSIA KINI.

Related Posts:

0 Response to "Selepas Lama BERDIAM DIRI… Akhirnya PM Najib Keluarkan Kenyataan MENGEJUTKAN Tentang Tun Mahathir !!!"

Post a Comment