KENAL @ TIDAK?? JOM KENALI SIAPA KEKASIH BARU SHAARNAZ AHMADSenyap seketika di dunia lakonan apabila banyak kontroversi dilanda beliau. Siapa tidak mengenali artis yang berjambang dan mempunyai rupa yang tampang dan handsome idaman hati seorang perempuan iaitu Shaarnaz Ahmad. Namun dipalit dengan penuh kontroversi beliau telah berkongsi beberapa gambar kekasih baru beliau yang sangat cantik dan ayu.

Sama cantik dan sama padan itulah ungkapan yang boleh kami bagi untuk pasangan ini. Be the NICE. Terbaru perempuan yang dikatakan kekasih hati shaarnaz ahmad ini telah memuat turun beberapa gambar mesra di instagram beliau untuk mengenali hati budi masing-masing.

SIAPA BELIAU??? 
shaarnaz ahmad ini telah memuat turun beberapa gambar mesra di instagram beliau untuk mengenali hati budi masing-masing.

SIAPA BELIAU??? 
Beliau adalah kakak kepada artis jelita iaitu Neelofa.

Patut lah lebih kurang je beauty beliau dengan neelofa.
Sudah pernah berkahwin
Seorang bekas pelajar UITM & INTI college
Gambar sweet kekasih ini =)
Menurut beberapa sumber, perkenalan dan hubungan mesra Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila ni baru sahaja masuk beberapa minggu. By the way, slow-slow mengayuh untuk mendapatkan sesuatu yang baru.

Seorang penyayang dan juga sweet 
P/S : Memang sah dorang sedang hangat bercinta dan dilamun cinta. Apa-apapun kami mendoakan yang terbaik untuk pasangan Shaarnaz Ahmad dan Noor Nabila. Harap kekal hingga jinjang pelamin.

Related Posts:

0 Response to "KENAL @ TIDAK?? JOM KENALI SIAPA KEKASIH BARU SHAARNAZ AHMAD"

Post a Comment