TERLAMPAU MEWAH! 4 Foto Wisma Dato' Aliff Syukri bernilai RM25 juta ini pasti buatkan anda tercengang apabila melihatnya


Pergh. Itu je yang kami boleh cakap! Kami agak terkesima apabila Dato Aliff Syukri menerusi laman Instagramnya memaklumkan bahawa wajahnya bakal terpampang besar di bangunan bernilai RM 25 Juta!

Lebih mengujakan lagi, wisma mewah yang memakan belanja sebanyak RM 2 juta untuk kos renovasi itu adalah hasil penat lelahnya selama ini menempuhi dugaan sebagai pengasas produk kecantikan. Salute Dato!

"Saya sedang melihat progress di bangunan baru saya..Bermula berniaga dipasar tani 2 tahun berturut-turut dan menjaja dari office ke office dan berkat sabar dan usaha dahulu…tak ada kata-kata yang boleh saya ungkapkan dgn kata-kata…hari ni adalah hari yang paling-paling bersejarah dalam hidup…saya,wife saya,team d’herbs stokis pengguna mak abah nenek kontraktor semua…

insyallah wisma yang berwarna hijau bertemakan logo @dherbsworldwide yang mempunyai rumah pengawal persendiriaan lift 4unit dan tanah persendirian seluas seekar setenggah dan size banggunan seluas 32000sq juga akan di pagar dan dilengkapi dengan power liff yg besar,sky caffe, beauty spa,dan private parking ini dlm 1 bumbungn..hhahaha ini baru lah namaya wisma bukan lot kedai biasa yg saya diami sekrang yg..

saya nak buktikan syarikat melayu bumiputra juga mampu duduk sama tinggi berdiri sama renda dengan syarikat antara bagsa yg saya contohi selamaa ini iaitu avon..syukur penat jereh saya berbaloii..saya rasa sperti berangan…..wisma ini berada di lokasi stategik ditengah bandar kota damansara daerah petaling jaya wisma bernilai rm25juta dan kos renovationya mncecah rm2juta!!saya seakan bermimpi dengan pencapaian saya pd umur 27tahun tanpa bantuan/sponser/pinjaman dr mana mana pihak.."

Related Posts:

0 Response to "TERLAMPAU MEWAH! 4 Foto Wisma Dato' Aliff Syukri bernilai RM25 juta ini pasti buatkan anda tercengang apabila melihatnya"

Post a Comment