Ini Adalah Fakta Yang Anda Akan Sedih Mengenai Song Ji Hyo Running Man !!


ALAHAI!!!!!!!!!!....Rupanya perserta Running Man ni pernah BERLAKON filem ehem ehem....AWAS PEMINAT KOREA!!!!#Tahukah siapakah Song Ji Hyo yg sebenarnya? Namanya sebagai pelakon mula melonjak naik apabila menjadi teammate kepada rancangan lawak realiti Running Man kini melonjak di persada dunia. Bukan itu sahaja, program ini daripada mulanya yg bermodalkan rendah kini dibeli oleh hampir keseluruhan negara termasuk juga Eropah dan kita juga tidak terlepas daripada gelombang lawak #RunningMan yg memikat hati setiap peringkat umur.

#Beliau mempunyai personaliti yang sangat menarik & sangat bersahaja dalam mana-mana penampilan rancangan runningman. Bukan itu sahaja, dia juga seorang yang boleh dikatakan sebagai seorang yg happy go lucky dan seorang yg berwajah natural pd make up nya. Nah, sekali Son Ji Hyo make-up, Suk Jin si Impala pasti akan tersenyum terpaku melihat dirinya. Namun, hakikatnya, pabila ramai yang mengidolakan susuk selebriti ini, tahukah anda Song Ji Hyo juga merupakan salah seorang pelakon wanita ''xxx''? Malahan, adegan filem yang dilakukan untuk bed scene sehingga bulat dia bertelanjan* juga ada.

#Antara filem dewasa yg telah beliau belakon adalah Frozen Flower yang mengisahkan tentang kisah kerakyatan dan raja yg mempunyai krisis mengenai tabiat luar tabiee. Bukan itu sahaja, Song Ji Hyo juga membintangi filem dewasa yang berjudul ''Se* Is Zero 2''.#Jadi, kepada ibu bapa, pantau & nasihatilah anak anda jika mereka terlalu taksub dgn filem romantik korea kerana tanpa kita sedari, adegan-adegan lucah turut terselit dalam komedinya itu kerana Korea Selatan ibarat sudah hilang seri daripada tradisi dan cara berbudaya mereka,  Mereka juga merupakan Gelombang Utama  yang membawa perubahan kpd anak muda masa kini. Berhiburlah membataskan diri, kajilah siapa yang kita hendak contohi, agar diri kita sentiasa berada dalam landasan yang tidak merosakkan diri. Buka minda, buka hati, kenali diri.

Related Posts:

0 Response to "Ini Adalah Fakta Yang Anda Akan Sedih Mengenai Song Ji Hyo Running Man !!"

Post a Comment