Kantoi!!! Akhirnya Netizan Buktikan Yang Gambar Boge1 Atikah Suhaime Dan Idris Khan Adalah Benar..

Kantoi!!! Akhirnya Netizan Buktikan Yang Gambar Boge1 Atikah Suhaime Dan Idris Khan Adalah Benar..

Ingat rakyat Malaysia bodoh ke, senang nak ditipu dengan ‘lakonan’ artis-artis tempatan? Kalau dah benda betul tak payah nak nafikan, dedah ja perkara sebenar.. Acah-acah diri tu suci konon, padahal dah seronok buat benda jahat.. Bila ‘kantoi’ tak mengaku pulak..

Pasal gambar lucah dan bogel Atikah Suhaime dan Idris Khan, pasangan ini dah nafikan yang gambar bogel dan lucah tu gambar dorang.. Dorang dakwa gambar yang tersebar itu adalah gambar ‘edit’..

Disebabkan ramai pihak yang tak berpuas hati dengan kenyataan pasangan ini.. Netizen dah jadi ‘CSI’ dengan buat siasatan yang lebih ‘detail’ pada gambar bogel dan lucah pasangan ini..

Nampaknya ‘CSI’ yang dilakukan netizen memang mengejutkan.. Bukti dah ada depan mata wei.. Ada gambar Idris tak berbaju dan dan pakai ‘cap’ warna biru merah lagi..

Hasil siasatan netizen mendapati Idris memang memiliki ‘cap’ yang sama, macam dalam gambar bogel tersebut.. Sekeping gambar bogel Atikah dan Idris kat atas katil, menunjukkan wanita yang muka macam Atikah ada ‘tanda lahir’ di bahagian dada..

Memang Atikah pun ada ‘tanda lahir’ di bahagian dada.. Hebat betul kalau tukang edit gambar boleh ‘edit’ tanda lahir’ di bahagian dada Atikah.. Kebetulan atau realiti yang dinafikan?? 

Related Posts:

0 Response to "Kantoi!!! Akhirnya Netizan Buktikan Yang Gambar Boge1 Atikah Suhaime Dan Idris Khan Adalah Benar.."

Post a Comment