REHAT LAH ATEN .. PATUT LAH AWAK PADAM GAMBAR ANAK DAN SUAMI RUPA NYA AWAK NAK PERGI JAUH (6GAMBAR)


Bagan Tiang : Jenazah kakitangan sebuah bank mangsa kemalangan semalam di Jalan Ipoh-Butterworth, berhampiran Sungai Rawa telah  selamat disemadikan di kampung halaman nya di Parit Haji Awi Bagan Tiang.

Jenazah nya tiba di rumah keluarga nya  pada jam lebih kurang 1430 petang semalam disambut dalam  suasana pilu oleh keluarga dan sahabat handai arwah.

Mangsa Nur Fatin Mohd Narzeri, 25, berasal dari Bagan Tiang, disini maut dilokasi kejadian setelah kereta jenis Perodua My vi dinaiki nya melanggar belakang sebuah lori muatan satu tan dalam perjalanan ke tempat kerja nya.

Mengikut rakan mangsa yang sama-sama belajar dengan arwah di POLIMAS, arwah merupakan anak sulung dari 3 adik beradik mendirikan rumah tangga dengan Lans Koperal Firdaus yang bertugas di IPD Kerian.

Hasil perkahwian pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan berusia satu tahun 3 bulan yang masih menyusu ibu.

Arwah seorang insan yang sangat mesra dan disenangi rakan-rakan, sebelum kejadian ada dikalangan rakan arwah perasan yang arwah ada memadamkan gambar-gambar diri bersama anak dan suaminya di laman sosialnya hanya meninggalkan gambar-gambar nya sahaja.

Dia seseolah tahu yang dirinya akan pergi buat selamanya kata Hazwani yang merupakan rakan sebilik dan sekelas semasa di POLIMAS, ini yang mengundang pilu rakan arwah sesungguh nya tidak disangka apa yang berlaku menimpa rakan baik nya itu.

Hanya mampu doa dikirim buat arwah semoga tenang di sana " Rehat lah dengan tenang Aten".

Kepada suami arwah dan keluarga semoga tabah dengan dugaan ini, sesungguh nya Allah lebih menyanyangi Aten. Al fatihah 

Related Posts:

0 Response to "REHAT LAH ATEN .. PATUT LAH AWAK PADAM GAMBAR ANAK DAN SUAMI RUPA NYA AWAK NAK PERGI JAUH (6GAMBAR)"

Post a Comment