Gara-Gara Upload Gambar SEKSI MELAMPAU, Polis Inspektor Gerak Khas DIKECAM TERUK !!


Terkejut melihat komen-komen yang ditinggalkan di laman Instagram seorang pelakon Gerak Khas, Tisha Shamsir. Bagi mereka yang kurang mengenali Tisha, dia merupakan seorang pelakon yang sedang meningkat naik.

Selain memegang watak Inspektor Tisha dalam drama bersiri Gerak Khas, Tisha juga pernah memegang watak utama dalam filem Villa Nabila serta Tisha juga merupakan bekas peserta Mentor musim ke-6, menjadi protégé kepada penyanyi Ferhad.

Beberapa hari lalu, Tisha ada memuatnaik sekeping gambar dirinya yang memakai baju seakan spaghetti strap yang berwarna hitam di laman Instagram.

Gambar yang dimuat naik oleh Tisha tu agak seksi. Menerusi gambar tersebut, Tisha menerima komen berbaur lucah daripada pengikut lelakinya.


Selain komen berbaur lucah, ada juga di antara pengikut Tisha meninggalkan komen agar dia memadam gambar tersebut. Ada juga yang mengatakan Tisha sengaja memuatnaik gambar tersebut untuk meraih publisiti murahan.

Mungkin Tisha cuma mahu berkongsi apakah aktiviti sehariannya di laman Instagram untuk tatapan peminat. Apa yang penting, perlu dipuji sikap Tisha yang tidak melenting dan mengendahkan sahaja pengikut yang mata keranjang. 

Related Posts:

0 Response to "Gara-Gara Upload Gambar SEKSI MELAMPAU, Polis Inspektor Gerak Khas DIKECAM TERUK !!"

Post a Comment