PANAS !!! FOTO SEKSI 'BERBIKINI' ARTIS TEMPATAN BIKIN GEMPAR TERSEBAR...Gadis-gadis kalau pergi ke tepi pantai mestilah ada yang nak mencuba berbikini atau pakai baju dalam sahaja. Itu tak ada masalah. Lantak koranglah. Nak tangkap gambar ke apa up to you. Namun simpanlah buat pekasam dan tatapan sendiri. Tak perlulah muatnaik ke laman sosial lebih-lebih lagi jika anda seorang selebriti yang setiap langkah diperhatikan. Walaupun tidaklah sepopular mana, tindakan Ainul Aishah yang memuatnaik gambarnya berpakaian yang tidak sedap mata memandang telah pun mendapat kritikan. Tidak tahan dengan kritikan tersebut, pelakon tersebut telah pun melenting.

Agak pelik apabila seorang selebriti tidak boleh menjangkakan kritikan yang bakal diterima sekiranya memuatnaik gambar seperti di atas, lebih-lebih apabila anda berbangsa Melayu dan beragama Islam. Kalau dah berani kongsikan gambar sebegitu, kenalah berani untuk pekakkan telinga dengan kritikan. Takkanlah nak dengar puji-pujian je kan?
Foto tersebut sebenar adalah kesan khas yang dibuat menggunakan aplikasi suntingan gambar. Ainul kemudian memuatnaik gambar penuh pakaian yang beliau pakai untuk penjelasan.Sebelum ini dunia hiburan tanah air digemparkan dengan gambar tak masuk akal Diana Danielle yang merupakan seorang ibu dan isteri. Sedih juga sebenarnya. Takkanlah tak mampu berfikir yang gambar sedemikian tidak sesuai dengan masyarakat kita. Mungkin selebriti-selebriti tanah air ini kena pergi kelas untuk belajar apa yang wajar dan tak wajar dilakukan. Bila dah kena kritik, tahu pula marahnya sedangkan perbuatan itu in the first place memang sekali pandang pun tahu salah. Hmmm. Tak gitu? Apa pun terima kasih kepada Miss Leped untuk informasi ini.

Related Posts:

0 Response to "PANAS !!! FOTO SEKSI 'BERBIKINI' ARTIS TEMPATAN BIKIN GEMPAR TERSEBAR..."

Post a Comment