KORANG MASIH INGAT LAGI WAJAH TEMBAM ISTERI FAHRIN AHMAD KORANG PASTI TERKEJUT BESAR DENGAN 7 FOTO TERBARUNYA KAT SINI SETELAH SEKEMBALINYA KE MALAYSIA

Korang masih ingat lagi wajah tembam isteri Fahrin Ahmad? Korang pasti terkejut besar dengan 7 foto terbarunya kat sini setelah sekembalinya ke Malaysia.
fahrin%2Bahmad%2Bdan%2Bistri.jpg
Seringkali kita mendengar luahan perasaan barisan selebriti yang terasa hati atau pun kadang-kala berperang dengan pengikut di laman sosial, namun bagi Fahrin Ahmad, dia mempunyai cara tersendiri agar tidak menjadi bahan kritikan.
Alhamdulillah, tak ramai yang meletakkan komen berbentuk kutukan di Instagram saya. Mungkin tipnya ialah, bila nak muat naik gambar, kita perlu berjaga-jaga.
Walaupun memuat naik gambar dengan rakan-rakan, saya perlu teliti ada setiap ruang dalam gambar itu, adakah ia boleh mengundang persoalan dan kritikan
Gambar saya bersama rakan yang memegang vape pun saya takkan muat naik dalam Instagram. Saya cuba mengurangkan apa-apa sahaja yang boleh menimbulkan kontroversi, jelasnya kepada mStar Online.
Bagusnya jika selebriti lain dapat mencontohi tindakan Fahrin sebelum berkongsi sebarang perkara di laman sosial. Nanti satu hal pula mahu menjawab dan mulalah mahu lari dari menghadap pihak media.
41699-610x400.jpg
2-Fahrin-Ahmad-Berwaspada-Kongsi-Gambar-
3-Fahrin-Ahmad-Berwaspada-Kongsi-Gambar-
4-Fahrin-Ahmad-Berwaspada-Kongsi-Gambar-
5-Fahrin-Ahmad-Berwaspada-Kongsi-Gambar-
7-Fahrin-Ahmad-Berwaspada-Kongsi-Gambar-

Related Posts:

0 Response to "KORANG MASIH INGAT LAGI WAJAH TEMBAM ISTERI FAHRIN AHMAD KORANG PASTI TERKEJUT BESAR DENGAN 7 FOTO TERBARUNYA KAT SINI SETELAH SEKEMBALINYA KE MALAYSIA"

Post a Comment