LISA SURIHANI DAN YUSRI TERIMA PADAH SELEPAS KESILAPAN MEREKA BEBERAPA BULAN LALU KERANA MEMUAT NAIK FOTO BERTIGA

Lisa-Surihani-Yusry-KRU-Risau-Gambar-Ana
Kehadiran cahaya mata baru di dalam keluarga ini sememangnya dinanti ramai peminat mereka malah sehingga kini tiada lagi gambar penuh Yahaira Leanne yang dikongsikan olehLisa Surihanidan jugaYusry KRU.
Menurut Lisa, walaupun sebelum ini hanya sekeping gambar cahaya matanya itu dikongsikan bersama, sudah terdapat banyak akaun palsu di laman sosial yang menggunakan gambar tersebut dan menjadi akaun untuk menjual beli dan juga servis.
Bayangkan selepas foto kami bertiga didedahkan, kami sendiri terkejut melihat betapa banyak akaun laman media sosial termasuk Instagram yang diwujudkan khalayak atas nama Yahaira. Ada pula yang mengambil keuntungan di atas akaun terbabit dengan menjual barang dan perkhidmatanHal ini sendiri cukup merisaukan Lisa sebagai ibu, jelas Lisa kepadaBH Plus. Sebelum ini, pasangan ini pernah memberitahu bahawa mereka mahu membesarkan Yahaira sama seperti kanak-kanak lain dan mengharapkan agar peminat dan orang ramai dapat menghormati privasi mereka.

Related Posts:

0 Response to "LISA SURIHANI DAN YUSRI TERIMA PADAH SELEPAS KESILAPAN MEREKA BEBERAPA BULAN LALU KERANA MEMUAT NAIK FOTO BERTIGA"

Post a Comment