KEJAM !!! Kisah Benar Lelaki Rogol Budak 13 Tahun Sampai Masuk Hospital ?


Sebuah gambar seorang lelaki yang di dakwa merogol seorang gadis remaja berumur 13 tahun tersebar di media sosial seperti facebook dan aplikasi whatsapps,lelaki berkenan masih dalam pemburuan pihak berkuasa.
ketua polis daerah Deputi Superitenden Mohamad Firdaus Abdullah berkata, suspek yang masih bebas itu dikenali sebagai Mazlan Majed, 21, dan alamat terakhir suspek ialah di Jalan Tenom Lama
“Suspek telah melakukan kesalahan merogol seorang remaja perempuan bawah umur di Wilayah Persekutuan Labuan baru-baru ini,” katanya
Setelah gambar suspek di muat naik oleh salah satu anggota keluarga mangsa di laman facebook miliknya,isu itu menjadi viral ,apabila salah seorang keluarga suspek (kakak) membuat satu kenyataan yang mengejutkan bahwa sebenarnya adiknya Mazlan Majed (suspek) tidak membawa mangsa lari dari rumah,malah mangsa yang melarikan diri disebabkan tidak tahan kena kongkong oleh keluarganya ,seperti kenyataan mangsa dalam Akaun facebooknya.

10603722_417966418406157_7278252085068861670_n

Disamping kes yang mulai hangat mengenai kedua remaja tersebut timbul pulak spekulasi budak dirogol beramai ramai dengan wajah suspek kes larikan gadis remaja 13 tahun.semua warga facebook semakin pening dengan kemunculan berita berkenan,sehingga salah seorang pengguna facebok membuat satu kenyataan sebenar mengenai spekulasi itu.

11401276_10200560685096278_2084353708591159924_n

Menurut info yang kami dapat Mazlan Majed telah menipu keluarga mangsa dimana keluarga itu memberi kepercayaan terhadap suspek yang menjadi teman lelaki kepada gadis berusi 13 tahun itu.
budak hilang
Cakkalakababy Cappieyz: adik kau kurang ajar mcam tiada adap , tidak gentle kasi tinggal anak dara orang siring jalan buat apaa , lepas tuu kenapa mahu lari dari polis semalam klu betul dia x salah kenapa mahuu lari . kenapa dia mahu lari jawap dulu ? berani kerana benar takut kerana salah . kau x nmpak apaa yg terjadi jgn tahu ckap .
klu lelaki tuu ada otak dia jgn ambil bhh tu perempuan di tenom , kastam labuan bagi maklumat hari jumaat moto dia masuk labuan jam 8 malam . itu nma nya tidak bawa khh lagi ? dia umur 20 c aida tu 13tahun knapa dia tidak matang mahu ikut permintaan seorang budak berumur 13 tahun yg tidak matang . mcam mn mahu tarik kes klu dia lari dari kesalahan lari dari polis semalam . sekali lagi aku ckap aa tkut kerana salah , berani kerana benar .
Apa pun akhir dari kes ini sebelum mangsa dan suspek membuat pengakuan jangan membuat spekulasi yang menimbulkan epek yang kurang baik sebagai mana yang kitakan oleh ,Ketua Polis Daerah, Deputi Superitenden Mohamad Firdaus Abdullah.
Diminta pada orang ramai agar tidak membuat sebarang spekulasi negatif berkaitan kes tersebut yang boleh mengganggu siasatan pihak polis dan tidak membuat tindakan sendiri yang boleh mengakibatkan kejadian yang tidak diingini kerana tindakan mencederakan mana-mana suspek yang dihendaki pihak polis boleh dikenakan tindakan undang-undang sedia ada.


kredit:bulanberkat

Related Posts:

0 Response to "KEJAM !!! Kisah Benar Lelaki Rogol Budak 13 Tahun Sampai Masuk Hospital ?"

Post a Comment