Wanita Ini Buntu Mahu Teruskan Perkahwinannya Esok Atau Tidak Bila Tunang Kantoi Check In Hotel Dengan..


Screen Shot 2015-10-02 at 1.02.41 AM
Pahit untuk diterima namun itulah hakikat yang terpaksa ditempuhi wanita ini apabila bakal suami ‘kantoi’ main kayu tiga beberapa hari sebelum melangsungkan perkahwinan.
Perkahwinan yang dijadualkan berlangsung esok seolah tidak bermakna lagi buat wanita ini sehinggakan dirinya buntu memilih sama ada meneruskannya atau tidak.
Lebih sadis ia berlaku masa hari kelahirannya.

Cancel celebrate birthday last minute

Screen Shot 2015-10-02 at 12.45.37 AM
Luahan yang dikirimkan oleh salah seorang pengikut di page Pesona Pengantin ini mendapat perhatian ramai setelah dikongsi kepada umum.
Mana tidaknya beberapa hari sebelum berkahwin sanggup tunang dia buat macam ni. Lebih mengecewakan siap cancel janji nak celebrate birthday namun apa yg jadi selepas itu memang cukup menyayat hati.

Kecewa, terkilan, semua bercampur..

Screen Shot 2015-10-02 at 12.45.48 AM

Netizen luah rasa geram + kasihan

Screen Shot 2015-10-02 at 1.14.26 AMScreen Shot 2015-10-02 at 1.14.46 AM

UPDATE : Tak jadi kahwin

admin
Setelah mengadakan perbincangan bersama keluarga, wanita ini telah mengambil keputusan untuk tidak meneruskan perkahwinan tersebut.
Majlis tersebut telah ditukar kepada majlis hari lahir anak bekas tunangnya dan majlis kesyukuran sempena dirinya sambung belajar.
Oh bekas tunang duda rupanya. Apa-apa pun kami doakan yang terbaik buat wanita ini. Kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum.
Sumber : Pesona Pengantin

Related Posts:

0 Response to "Wanita Ini Buntu Mahu Teruskan Perkahwinannya Esok Atau Tidak Bila Tunang Kantoi Check In Hotel Dengan.."

Post a Comment