GAMBAR ANAK LISA DAN YUSRY DIRAKAM SECARA RAHSIA TERSEBAR.. PATUTLAH SELAMA NI DORANG SOROK KOMEN PANAS DARI PEMINAT.. MEMANG BUAT LISA GERAM LAH..ARTIS MANA TAK MENGAMUK KALAU PEMINAT KOMEN MACAM NI KAN ..RUPANYA GAMBAR TERSEBUT...

12250046_10153940839245827_3332178922874
Baru-baru ini ada peminat menyebarkan gambar anak Lisa dan Yusry di media sosial. Gambar-gambar curi ala paparazzi itu dikatakan diambil semasa mereka berada di Singapura.
Malah, ada peminat yang sudah mula mempertikaikan tindakan Lisa dan menganggap pelakon itu tidak gembira dengan kehadiran anaknya. Aik sampai macam tu sekali?
Namun, tidak semua peminatnya bersikap sebegitu ada yang membidas komen berkenaan dan memahami bahawa pasangan Lisa dan Yusry ingat akan pesan orang tua-tua bahawa agak tidak manis untuk terlalu mendedahkan wajah anak pada peringkat awal. Ada juga yang meminta agar peminat lain menghormati privasi mereka sekeluarga kerana Yusry sebelum ini memberitahu tidak mahu anaknya menjadi tumpuan lensa kamera.
KODIISINSISNINININI
Biasalah kalau jadi artis setiap perkara yang mereka ingin lakukan pasti akan di kritik, memang lah peminat adalah tulang belakang seseorang artis tetapi tidak semua perkara mereka harus ikut cakap peminat bukan? Sabar je lah, pasti satu hari nanti kita akan dapat lihat foto Yahaira Leanne yang terkini.
Untitled-2.png
Sumber: syokkita

Related Posts:

0 Response to "GAMBAR ANAK LISA DAN YUSRY DIRAKAM SECARA RAHSIA TERSEBAR.. PATUTLAH SELAMA NI DORANG SOROK KOMEN PANAS DARI PEMINAT.. MEMANG BUAT LISA GERAM LAH..ARTIS MANA TAK MENGAMUK KALAU PEMINAT KOMEN MACAM NI KAN ..RUPANYA GAMBAR TERSEBUT..."

Post a Comment