Perghhh...Panas Beb...!!! Apabila Anak-Anak Selebriti Popular Malaysia Dengan Selamba Beraksi Yang Tdak Sepatutnya...!!!


Umum mengetahui bahawa S0fea Jane mempunyai 3 0rang anak perempuan iaitu Arissa, Khadeja serta S0raya. Katanya yang beraksi memakai bikini didalam gambar berkenaan adalah Arissa dan juga Khadeja.

Walaupun ramai yang sudah sedia maklum gaya kehidupan s0sial anak-anak kepada pelak0n tersebut, ia ternyata sedikit memalukan apabila kita melihat anak melayu yang sudah tentu beragama Islam berpakaian sedemikian.

Di negara kita sekarang, semakin ramai artis wanita melayu yang beranggapan pemakaian bikini adalah merupakan satu perkara biasa didalam hidup. Tak mustahil suatu hari nanti bikini akan menjadi "pakaian rasmi" wanita melayu jika mahu bersantai di tepi k0lam renang ataupun pantai..

Memanglah ramai yang akan tertarik jika wanita memakai pakaian "hampir b0g3l" itu.., khususnya lelaki. Tetapi apakah dengan memakai bikini, ia akan dapat menaikkan darjat sese0rang wanita dimata umum?

Hak pemakaian sememangnya hak masing-masing.., tetapi diharap wanita melayu/Islam jangan pula mer0sakkan imej agama dengan menegakkan k0n0nnya hak pemakaian mereka.sumber : mediagempakk.blogspot

Related Posts:

0 Response to "Perghhh...Panas Beb...!!! Apabila Anak-Anak Selebriti Popular Malaysia Dengan Selamba Beraksi Yang Tdak Sepatutnya...!!!"

Post a Comment