PERGHHH GEMPAR AMAR BAHARIN BERI 5 SEBAB KENAPA TAK AKAN KAHWIN DENGAN AMYRA ROSLI

9.jpg
Amar Baharin terkejut bila dia dikatakan bakal menikahi pelak0n Amyra R0sli hujung tahun ini. Khabar angin bila dikatakan sudah meninjau l0kasi persandingan mereka itu hanyalah g0sip semata-mata.
Bagi kami, ini sebab kenapa Amar Baharin takkan kahwin dengan Amyra R0sli
Amyra 7 Tahun Lebih Muda Dari Amar
10.jpg
Macam kita semua tahu, umur amar dah 30 tahun, dia sendiri mengaku memang dia tengah cari j0d0h.
Saya masih sol0 dan ada keinginan untuk kahwin. Cuma tak tahu bila, katanya.
Tapi bukan untuk Amyra k0t, bagi kami umur-umur macam Amyra (23 tahun) ni baru nak menapak dalam karier sendiri. S0, bagilah dia peluang nak kumpul duit banyak-banyak, enj0y dengan hidup s0l0 dulu. Zaman m0den ni 23 tahun nak kahwin tu kira awal sangat.
Serasi Hanya Dalam Drama
11.jpg
Mereka sudah masuk lima drama bersiri digandingkan bersama. Antaranya, Kalimah Jiwa, Kristal Maya dan Suamiku Encik S0t0ng. Jadi kalau dah banyak sangat drama sama-sama, mesti dah kenal hati budi masing-masing. Mungkin kita nampak dia dalam drama je nampak sec0c0k tapi diluar? Amar sendiri ada kata,
Sehingga kini sudah lima buah drama dan satu telefilem kami bergandingan bersama. Dan jujurnya kami serasi setiap kali melak0nkan babak mesra. Mungkin kerana itu 0rang anggap ada sesuatu yang terjalin di antara kami. Tetapi sebenarnya tidak,
Amyra Taste Dekat Lelaki S0t0ng
12.jpg
Mungkin, b0leh jadi. Dia0rangkan pernah gaduh besar sebelum ni, hahaha..itu cuma dalam drama je la. Tahu tak cerita apa?
Takut Wedding Kena Cancel Last Minute
Zaaas! Macam kita pernah dengar sebelum ni, Amyra pernah kecewa apabila hasratnya untuk mendirikan rumah tangga dengan akt0r Dazrin tidak kesampaian walaupun majlis dirancang sudah hampir tiba.
Sama Manager Je Pun, Bukan Sama Mak Pun
13.png
Yang ni k0rang fahamkan sendirilah, takkanlah bila dapat manager sama dah keluar spekulasi macam-macam. Tapi b0leh jadi juga kan? Amyra sendiri pernah cakap ibu dia suka manage 0rang, jadi rasanya mereka tak ada apa-apalah k0t. Think P0sitive!
sumber : ohbulan.com
Sumber: canggihhebat

Related Posts:

0 Response to "PERGHHH GEMPAR AMAR BAHARIN BERI 5 SEBAB KENAPA TAK AKAN KAHWIN DENGAN AMYRA ROSLI"

Post a Comment