Heboh! Semalam Dengan Isu Zila Seeron ditangkap khalwat. Mungkin Setelah Zila Seeron Hilang Sabar...Kini AKhirnya Tampil Dedah Cerita Disebalik Kekusutan Sebenar Diantara Along Cham..


Keempat, Zilla Seeron,28, Mengesahkan Sudah Empat Bulan Dia Dan Suaminya,Along Raja Lawak Tidak Tinggal Sebumbung.

Menurutnya Yang Ditemui Pada Majlis Rumah Terbuka Mawi,Di Sini Semalam,Mereka Kini Dalam Proses Perceraian Apabali Suaminya Memfailkan Saman Nusyuz.

“Ya,Memang Benar Sayang Dan Suami Dalam Proses Perpisahan.Dia(suami) Telah Pun Memfailkan Saman Nusyuz Yang Mendakwa Saya Keluar Rumah Pada 25 MAC Lalu Dan Gagal Menjalankan
Tanggungjawab Sebagai Isteri Dan Ibu..

“Saya Lihat Hubungan Kami Sudah Tidak Boleh Diselamatkan Lagi.Apa Yang Pasti Keretakan Rumah Tangga Bukan Kerana Orang Ketiga , Sebaliknya Tiada Sefahaman,”Ujarnya Sambil Menangis.

Dalam Pada Itu Zila Turut Meluahkan Kerinduan Terhadap Anak Tunggalnya Ahmad Danial,5,Yang Kini Berada Dalam Jagaan Along Dan Keluarganya Di Johor.

“Kami Memang Membuat Persetujuan Untuk Danial Dijaga Oleh Along . Sebulan Saya Hanya Dibenarkan Berjumpa Dengannya Sebanyak Dua Kali Sahaja Dan Tidak Boleh Bermalam.

“Memang Saya Terlalu Rindukan Danial. IBU Mana Yang Tidak Sayangkan Anak Sedangkan Sebelum Ini Saya Menjaganya Sepenuh Masa. Selepas Kehidupan Lebih Stabil, Saya Pasti Akan Menuntut Hak
Jagaan Anak,”katanya.

Related Posts:

0 Response to "Heboh! Semalam Dengan Isu Zila Seeron ditangkap khalwat. Mungkin Setelah Zila Seeron Hilang Sabar...Kini AKhirnya Tampil Dedah Cerita Disebalik Kekusutan Sebenar Diantara Along Cham.."

Post a Comment