Suami WAJIB BACA..!! ( 2 ) URUTAN Untuk "MENGETATKAN" Semula Rahim Isteri Yang Ramai Suami Tidak Tahu..!! Selamat MENCUBA..!!Ni petua dan amalan dari arwah nenek seorang Tok Bidan Raja...
Petua ini selalu saya ajarkan setiap kali mengurut wanita yang lepas bersalin dan ibu2 yang daha lama bersalin(macam i ler,,anak kecik dh 5 tahun),,memang berkesan.

Beli beberapa bungkus buah manjakani(banyak jual kat pasar,,kat mydin,giant,tesco pun ada)..Rebus sebanyak 10 biji buah tersebut bersama 4 gelas air(cuci dulu buah tu yer,,adik kakak),,masak hingga air menjadi warna seperti air teh,,dan air menjadi 2 gelas air(dari 4 gelas tadi,,berkurangan menjadi 2 gelas air),setelah manjakani itu telah lembut..ambil, dan lenyekkan buah tersebut (guna sudu pun boleh,boleh juga gentel kecik2,seperti jamu dan telan,,tapi kena minum air yang banyak la jawabnya sbb manjakani ni boleh buatkan sembelit),,tapis air yang keluar dari buah tersebut(air pekat),,air pekat itu dicampurkan sekali dalam air rebusan tadi,,buang esktrak buah yg telah dilenyekkan tadi.

Bacakan Al-Fatehah sebanyak 33 x dan tiup selama 10 saat pada air tersebut.Minum secawan air tersebut,dimulai dengan Bismillah dan selawat 1x.Niatkan dalam hati.lebihan air rebusan tadi digunakan untuk mencuci alat sulit.

Amalan minum adalah seminggu sekali,,tetapi untuk cucian tempat sulit boleh dibuat setiap hari. Jika merebus manjakani untuk membuat cucian tempat sulit sahaja..sukatan adalah seperti di atas,,cuma dibacakan Al-Fatehah sekali n Bismillah 11 x pada air rebusan serta niat dalam hati,kemudain hembus,,air cucian boleh disimpan dalam peti ais,,tapi tak boleh melebihi 3 hari(kang ada yg gatal2,,saya tak campur,,jgn dakwa i...)

Insyaallah,,otot2 organ peranakan akan menjadi ketat,,dan suami makin sayang.Satu lagi petua ialah senaman kemutan(banyak pelacur tahu amalan ini dalam usaha menambat palanggan,sedangkan kaedah ini telah nenek moyang kita amalkan sejak zaman dulu kala)..

Senaman kemutan adalah seperti kita mengemut semasa menahan diri untuk membuang air besar dan air kecil..Buat senaman ini,,tahan selama 10 saat sebanyak 7 kali atau lebih...Insyaallah meletopsss..Selamat mencuba.

Related Posts:

0 Response to "Suami WAJIB BACA..!! ( 2 ) URUTAN Untuk "MENGETATKAN" Semula Rahim Isteri Yang Ramai Suami Tidak Tahu..!! Selamat MENCUBA..!!"

Post a Comment