INGIN MATI KATA PELAKON WANITA TERKENAL INI APABILA GAMBAR KONTROVERSINYA DI SEBAR OLEH BEKAS KEKASIHNYA

INGIN MATI KATA PELAKON WANITA TERKENAL INI APABILA GAMBAR KONTROVERSINYA DI SEBAR OLEH BEKAS KEKASIHNYA

Walau dah lama masa berlalu tetapi kenangan pahit pasti tetap akan tercalit dihati, sekali kita silap langkah habis semua kehidupan kita punah ranah.

SHAH ALAM: Pelakon filem Appalam, Raja Ilya mengakui dia hampir mahu membunuh diri akibat tertekan kerana putus tunang selepas gambar kontroversinya bersama seorang lelaki tersebar hampir dua tahun lalu..

Raja Ilya, 27, berkata, tindakan itu dibuat selepas tunangnya nekad meninggalkannya akibat menerima tekanan daripada pihak keluarga lelaki yang malu dengan penyebaran gambar itu…….

grtytry.jpg

“Ketika gambar itu disiarkan dalam sebuah akhbar saya sebenarnya telah mempunyai kekasih lain dan kami telah pun bertunang…….

“Saya telah diberi kata dua oleh keluarga tunang sama mahu memilih kerjaya sebagai pelakon atau pun bersama tunang? Jadi, saya membuat keputusan untuk mengorbankan kerjaya saya semata-mata untuk bersama tunang ketika itu…….

“Tetapi isu gambar tersebut sentiasa dibangkitkan sehingga tunang saya memutuskan tali pertunangan kami awal tahun lalu…….
“Akibat daripada kejadian itu saya menjadi tertekan sehingga menyebabkan saya mengambil pil tidur berlebihan……. Perbuatan buruk saya itu menyebabkan nyawa saya hampir-hampir melayang,” ujarnya kepada mStar Online selepas ditemui pada sidang media majlis pelancaran drama bersiri Mana Hilangnya Juwita di sini pada Isnin…….

Tambah Raja Ilya, akibat perbuatan itu, hampir dua minggu dia terlantar di hospital kerana menghadapi masalah buah pinggang…….

“Alhamdulillahlah saya kembali pulih dan saya sedar itu adalah tindakan ***** yang pernah saya lakukan, katanya…….

Dalam pada itu, Raja Ilya mengakui telah bergaduh besar dengan seorang wartawan yang menyiarkan gambar tersebut selepas setahun menyimpan perasaan marah…….

Dia terserempak dengan wartawan tersebut dalam sebuah kapal terbang semasa ingin ke sebuah destinasi…….

“Saya tidak faham mengapa dia ingin berbuat begitu kepada saya sehinggakan hidup saya hampir-hampir musnah…….

“Ketika itu juga pelbagai masalah menimpa diri saya tambahan pula emak saya disahkan menghidap kanser……. Bayangkan perasaan saya ketika itu……. Memang saya bertekak dengan dia dan dia berjanji untuk membersihkan nama saya……. Saya akan pegang pada janji itu,” ujarnya…….

Sementara itu, Raja Ilya berkata, dia sudah bersedia untuk kembali bangkit dan membina nama sebagai pelakon yang disegani di negara ini…….

Katanya, cukuplah setahun setengah dia membazirkan masa dengan bersembunyi dan setia kepada lelaki yang tidak menghargai cintanya…….

“Saya sudah tidak kisah apa yang orang ingin kata tentang saya kerana apa yang penting keluarga tahu apa yang saya buat…….

“Sekarang adalah masa untuk memperkenalkan kembali nama saya yang sudah tercalar,” katanya…….
Sumber: medialab99

Related Posts:

0 Response to "INGIN MATI KATA PELAKON WANITA TERKENAL INI APABILA GAMBAR KONTROVERSINYA DI SEBAR OLEH BEKAS KEKASIHNYA"

Post a Comment