PANAZZZ ISU ZUL ARIFFIN PILIH ZAHIRAH MACWILSON SEBAGAI KEKASIH BARU INI KATAKATA AYDA JEBAT YANG SUNGGUH PEDAS

MEMANG PANAZZZ! Isu Zul Ariffin pilih Zahirah MacWilson sebagai kekasih baru, ini kata-kata Ayda Jebat yang sungguh PEDAS dan pasti menusuk di kalbu.
ayda.jpg
Jika ditanya kepada peminat Ayda Jebat, pastinya mereka mahu idola mereka itu yang dijodohkan bersama Zul Ariffin, namun realitinya Zul kini sedang menjalin hubungan bersama Zahirah MacWilson walaupun ayah Zahirah sendiri ragu-ragu niat Zul itu.
Menurut Ayda yang pernah menjadi fenomena bersama Zul Ariffin melalui lakonan bersama dalam drama Rindu Awak 200% terdahulu, dia tidak mempunyai masalah jika Zul dan Zahirah menjalin hubungan dan menyifatkan ia adalah hak peribadi pelakon lelaki tersebut.
Saya tidak mahu mengulas lanjut tentang hal itu kerana ia tiada kena-mengena dengan diri saya. Saya dan Zul hanya mesra di set penggambaran. Malah di luar set ketika sedang melepak, kami bergurau kasar dengan membahasakan diri masing-masing sebagai aku dan kau’
Dengan siapa Zul mahu menjalin hubungan, itu adalah hak peribadi dia. Saya bukan siapa-siapa untuk menghalang dia. Ingin ditegaskan, saya dan dia hanya rakan sekerja. Tidak lebih daripada itu, jelasnya kepada Kosmo! Online.
Selain itu, Ayda mendoakan agar Zul dan juga pasangannya baik-baik belaka dan tidak mahu campur tangan di dalam urusan perhubungan mereka berdua. Tapi, kami tahu, peminat masih inginkan mereka bersama bukan?
Sumber:Rotikaya

Related Posts:

0 Response to "PANAZZZ ISU ZUL ARIFFIN PILIH ZAHIRAH MACWILSON SEBAGAI KEKASIH BARU INI KATAKATA AYDA JEBAT YANG SUNGGUH PEDAS"

Post a Comment