"Dia menyarung b4tang ubi dengan dua balutan k0nd0m sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital namun maut ketika...???


GEMPAR!! Gadis Melayu Berusia 17 Tahun MAUT Akibat Masukkan BATANG UBI Dalam kemaluan ??

"Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital namun maut ketika...???

Tajuk kemain gempak lg kan... mujurlah bukan kat malaysia...
SEORANG penagih porno berdepan detik memalukan apabila terpaksa menjalani pembedahan selepas batang ubi yang digunakan untuk melakukan aktiviti seks luar tabii, tersangkut dalam duburnya.


Lelaki berasal dari Afrika itu mengakui, dia menjadikan batang ubi berukuran 18 inci sebagai alat bantuan asmara (dildo) untuk dimasukkan ke dalam duburnya.

Dia menyarung batang ubi dengan dua balutan kondom sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital selepas ianya patah di dalam dubur dan tidak dapat dikeluarkan.


Menurut laporan Manuel Estrada, lelaki yang tidak didedahkan identitinya itu digegaskan ke wad kecemasan setelah balutan kondom yang disarung pada batang ubi koyak, menyebabkan ianya tersekat.


Lelaki berusia 55 tahun itu dimasukkan ke Hospital San Juan de Dios di bandar Costa Rica dan terpaksa menjalani pembedahan lebih kurang satu jam bagi membuang benda asing tersebut. – MYNEWSHUB.CC

Related Posts:

0 Response to ""Dia menyarung b4tang ubi dengan dua balutan k0nd0m sebelum digunakan namun terpaksa menghubungi hospital namun maut ketika...???"

Post a Comment