PANAS!! Selepas Ditangkap Akhirnya Uqasha Sendiri Maki Hamun Tunang Hafidz ! Melampau! Salah Siapa Ni? Memang Kasar Ayat Uqasha!


PANAS!! Selepas Ditangkap Akhirnya Uqasha Sendiri Maki Hamun Tunang Hafidz ! Melampau! Salah Siapa Ni? Memang Kasar Ayat Uqasha!


Baru-baru ini, pelakon baru Hafidz Roshdi pernah mengeluarkan kenyataan bahawa tunangnya cemburu melihatkan kemesraannya bersama Uqasha Senrose. Bagaimanapun, Uqasha dilihat meluahkan perasaannya berhubung perkara berkenaan di Twitter.

Uqasha Senrose Sindir Hafidz Roshdi Takutkan Tunang
Menurut Uqasha di Twitter, sepatutnya perkara mengenai tunang cemburu tersebut tidak patut dihebahkan kepada media malah turut menjelaskan apa yang dilakukannya bersama Hafidz adalah sekadar lakonan.
Luahan Uqasha mendapat perhatian peminat yang membuatkan pelakon wanita ini turut menyatakan bahawa perkara tersebut sudah lama disimpan namun akhirnya ia semakin menjadi-jadi.
Menurut laporan daripada forum CARI, Hafidz didakwa telah memuatnaik gambar di Instagram menafikan kenyataan yang dikeluarkannya itu namun kemudiannya telah dipadam.
Sebelum ini Hafidz pernah beberapa kali ditegur wartawan daripada media arus perdana kerana tidak menghormati masa dan sering lewat ke lokasi penggambaran. Apa pun, jika ada salah faham di antara Uqasha dan Hafidz, pintu berdamai pastinya sentiasa terbuka

Related Posts:

0 Response to "PANAS!! Selepas Ditangkap Akhirnya Uqasha Sendiri Maki Hamun Tunang Hafidz ! Melampau! Salah Siapa Ni? Memang Kasar Ayat Uqasha!"

Post a Comment