GEMPAR!!! Inalillahiwainnalillahirajiun, Ini PUNCA KEMATIAN Pelakon Mr. Os Sebentar Tadi Yang AMAT MENGEJUTKAN KAMI??

Repost @officialhlive Inalillahiwainnalillahirajiun. Perginya lagi sebutir bintang tanah air. Mr. Os atau nama sebenarnya Mohd Yusof bin Abdul Hamid ialah seorang pelakon, penyanyi dan pengacara di telah kembali ke rahmatullah hari ini, Jumaat 8/4/2016. #hlive #mros

Pelawak dan pelakon berbakat, Mohd Yusof atau dikenali dengan nama Mr Os baru sahaja menghembuskan nafas terakhir sebentar tadi.

Hal ini disahkan sendiri oleh anak allahyarham menerusi satu status yang dimuat naik sebentar tadi.
“Kami semua sayangkan abah”
Allah..Allah..Allah..

Perginya seorang seniman Mohd Yusof bin Abdul Hamid @ Mr.Os buat selama2nya.. Allah beri hari yg terbaik,waktu yg terbaik di Usia nya 55 tahun..

Kau ampunkan segala dosa2nya, kau tempatkan Abah dikalangan orang-orang yg beriman..
Kita jumpa disana Abah..Abah pergi dengan tenang dan berwudhuk selepas solat tadi..
Kami semua sayangkan Abah..

Allahyarham yang berasal dari Kuala Kangsar Perak pernah berlakon untuk beberapa buah filem dan yang paling diingati ialah filem Adik.

Beberapa hari yang lalu allahyarham baru saja menyambut hari kelahirannya yang ke 55 tahun. Salam takziah buat keluarga. Moga allahyarha, ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah.

Sumber : Haryatie Mohd Yusof/OHBULAN

Innalillahwainnalillahhirojiun,al -fatihah semoga ditempatkan di kalangan orang berimanBaca selanjutnya di ASTRO GEMPAK https://www.facebook.com/PortalAstroGempak/?fref=nf 
Related Posts:

0 Response to "GEMPAR!!! Inalillahiwainnalillahirajiun, Ini PUNCA KEMATIAN Pelakon Mr. Os Sebentar Tadi Yang AMAT MENGEJUTKAN KAMI??"

Post a Comment