GEMPAR! Zoom 5X dan perhatikan betul-betul...Roh lelaki 15 tahun ini tertangkap kamera ketika berjalan-jalan di sekitar mayatnya sendiri

Sebuah kejadian aneh dan menyeramkan berlaku di jalan-jalan bandar Quezon, Filipina apabila seorang lelaki terbunuh selepas ditembak mati ketika tengah memandu motosikalnya.

Dilansir Viral4real , Senin (2/11/2010), selain kematiannya yang mengenaskan, kejadian lain yang menjadi perhatian iaitu munculnya sosok lelaki yang sama dengan mangsa penembakan yang terkapar di jalanan dengankondisi kepala mengeluarkan darah segar. 

Foto yang kini telah tersebar luas di internet tersebut, seorang lelaki memakai fesyen dan warna rambut yang sama. Banyak yang menilai kalau sosok tersebut merupakan roh dari korban penembakan tersebut.

Lelaki tersebut berada di tengah-tengah lelaki sambil melihat ke arah korban penembakan tersebut.

Sementara itu, sejumlah netizen yang melihat gambar tersebut manggap hal itu hanyalah kebetulan dan tidak perlu menjadi perdebatan.

Related Posts:

0 Response to "GEMPAR! Zoom 5X dan perhatikan betul-betul...Roh lelaki 15 tahun ini tertangkap kamera ketika berjalan-jalan di sekitar mayatnya sendiri"

Post a Comment