PENDEDAHAN PANASS..!! GAMBAR AKSI TERLAMPAU NORA DANISH TAK PAKAI "COLI" TESEBAR.. [ 3 ]GAMBAR..


Ehh..!! Betul ke ni..?? Dah tahu baju tuu ketat dan jarang..Pakai jugak.. Pastu "COLI" tak pakai.. Memang nampak ahh..!! First teng0k memang lah macam biasa je.. Cuba k0rang teng0k betul-betul.. Besar bebb benda tuu.. Ishh.. Ishh..


Nampak gayanya selebriti tempatan kena sangat berhati-hati apabila berkongsi gambar di Instagram selepas ini. Mana tidaknya, setiap apa yang dimuat naik, akan diperhatikan oleh ratusan ribu rakyat Malaysia. Kalau ada salah sikit, ada yang pelik sikit atau ada yang macam lain sikit, pasti akan menjadi topik perbualan. Itulah yang terjadi kepada Nora Danish baru-baru ini.
nora danish

Berkongsi sekeping gambar dirinya dengan anak saudara, aset Nora Danish kelihatan lebih besar daripada biasa sehingga menyebabkan banyak pihak yang tertanya-tanya (macam tak ada benda lain untuk difikirkan). Gambar ini telah pun dibuang oleh Nora Danish kerana impaknya yang amat tinggi sehingga anak saudaranya turut terkena tempias. Bengang dengan reaksi yang diterima, Nora Danish sempat menyindir dengan kata-katanya.
Mereka tahu atau tidak ada ‘push-up’ bra? Hanya kerana baju ketat yang saya pakai, ada saja spekulasi timbul. Saya jarang pakai baju ketat dan sekali-sekali ada juga foto yang terlepas pandang. Foto itu sudahpun saya keluarkan daripada Instagram sebab kasihankan anak saudara saya yang masih bersekolah. Dia turut terkena tempias

nora danish 

Sabar je lah Nora Danish. Biasalah benda-benda begini memang sensitif terutamanya kepada masyarakat kita. Mungkin lebih ini boleh “double triple check” sebelum muatnaik apa-apa gambar. Apa pun, Abang Nara bagi 4 bintang kepada “push-up bra” Nora Danish. Memang power impaknya. Boleh la jadi duta produk lepas nie. Hehehe.Sumber

Related Posts:

0 Response to "PENDEDAHAN PANASS..!! GAMBAR AKSI TERLAMPAU NORA DANISH TAK PAKAI "COLI" TESEBAR.. [ 3 ]GAMBAR.."

Post a Comment