Akibat bergambar dengan buaya dalam air, apa yang berlaku kepada badan dan kaki wanita seksi ini mengerikan

KERJA paling gila.. seorang gadis sanggup mempertaruhkan nyawanya demi merealisasikan impiannya dengan merakam gambar bawah laut bersama seekor buaya.

Bagaikan tidak gentar dengan binatang reptila itu, keberanian gadis yang dikenali sebagai Roberto Mancino dari Itali ini beraksi bersama buaya nyata mengejutkan ramai.


Mancino merakam gambarnya bersama buaya sekitar bulan Jun di sebuah lagun yang terletak kawasan terumbu karang Banco Chinchorro, Teluk Mexico yang menjadi habitat popular sang buaya.

Difahamkan, Mancino mengambil masa lima hari dengan berlatih berenang selama 10 jam di kawasan itu agar buaya-buaya di situ berasa selesa dengan kemunculannya.

Ternyata, penat lelahnya itu membuahkan hasil apabila jurugambar dapat merakamkan beberapa imej mempersona Mancino ketika mendekati haiwan pemangsa itu.

“Sudah tentu saya tidak mahu semua orang mula berenang dengan buaya selepas ini, namun saya mahu menunjukkan bahawa reptilia itu bukan haiwan yang ganas,” ujar Mancino.

Mari kita saksikan aksi Mancino bersama sang bedal….

Sumber

Related Posts:

0 Response to "Akibat bergambar dengan buaya dalam air, apa yang berlaku kepada badan dan kaki wanita seksi ini mengerikan"

Post a Comment