NAZAUBILLAH! Akibat lakukan hubungan maksiat dengan lembu ini, lihat 3 foto hasilnya selepas 10 bulan berlalu yang begitu aneh dan menjijikkan sekali...NAZAUBILLAH! Akibat lakukan hubungan maksiat dengan lembu ini, lihat 3 foto hasilnya selepas 10 bulan berlalu yang begitu aneh dan menjijikkan sekali...


NAZAUBILLAH! Akibat lakukan hubungan maksiat dengan lembu ini, lihat 3 foto hasilnya selepas 10 bulan berlalu yang begitu aneh dan menjijikkan sekali. Muntah kami tengok anak lembu yang dilahirkan. Astagfirullah!

Penduduk yang kehairanan bertumpu ke rumah keluarga Sebenzile di Afrika Selatan baru-baru ini untuk melihat sendiri anak lembu yang didakwa separuh manusia.

  Ramai percaya lembu diberi nama Nyamazane itu ‘dirogol’ selepas ia melahirkan anak dengan wajah manusia dan dua organ seks berbeza. Sebenzile Mlangeni, 60, dari Kampung Emazizini, memberitahu akhbar tempatan, Daily Sun, lembu itu melahirkan anaknya Ahad lalu.

  “Kira-kira jam 12 tengah hari, saya melihat kaki lembu keluar dari Nyamazane. Lembu itu mengalami kesakitan yang teruk. Proses melahirkan itu mengambil masa lebih lama berbanding biasa,” kata Sebenzile.

  “Saya terkejut melihat gambar anak lembu itu. Saya menyangka gambar itu diubah suai,” kata Sibeko.  MUKA anak lembu yang dikatakan seperti manusia.

  Seorang pegawai tempatan, Induna Malinga berkata, sepanjang hidupnya, ini kali pertama dia mendengar cerita lembu melahirkan manusia.

  Keluarga Sebenzile berkata, mereka kini takut untuk menyembelih Nyamazane.
  “Kami melihatnya seperti manusia kerana dia melahirkan seorang manusia. Mana boleh dagingnya kami makan,” kata Sebenzile.

  Related Posts:

  0 Response to "NAZAUBILLAH! Akibat lakukan hubungan maksiat dengan lembu ini, lihat 3 foto hasilnya selepas 10 bulan berlalu yang begitu aneh dan menjijikkan sekali..."

  Post a Comment