Ditegur Kerana TERLALU MESRA Dengan Fasha Sandha, Aedy Ashraf TAMPIL BUAT PENGAKUAN SEBENAR "HUBUNGAN" Beliau Dengan Fasha! padan sangat dorang ni...

KUALA LUMPUR: Pelakon, Aedy Ashraf, 23, #mendakwa ditegur bekas suami Fasha Sandha, 32, iaitu Rizal Ashram Ramli, 39, atau Jejai dipercayai gara-gara berkawan rapat dengan aktres itu.

Mendakwa terkejut dengan tindakan Jejai, Aedy #memberitahu, dia tidak pernah menganggap Fasha lebih daripada seorang kawan, malah mereka membahasakan diri masing-masing sebagai adik dan kakak.

"Saya tidak pasti kenapa Jejai menegur saya begitu. #Mungkin kerana dia nampak saya akrab dengan Fasha.

"Sebenarnya, saya dan Fasha rapat. Kami saling #mengenali sejak lebih lima tahun lalu. Selepas lama tidak berjumpa, kebetulan kami berlakon bersama dalam bersiri Lara Aishah," katanya kepada BH Online.

Aedy mengulas gosip kononnya dia 'diserang' Jejai #dalam satu kejadian, baru-baru ini. Ketika itu, Aedy, Fasha dan beberapa kenalan lain dikatakan sedang berbual sebelum didatangi Jejai.

Beberapa hari lalu, Fasha juga dilaporkan #membuat laporan polis terhadap Jejai.

Aedy yang sedang sibuk dengan #penggambaran filem Dorm Melati di Bukit Larut, Taiping, Perak, menganggap insiden ditegur Jejai sebagai salah faham.

"Ia mungkin hanya salah faham. #Saya enggan mengulas lebih lanjut mengenai perkara itu," katanya. Fasha bagaimanapun gagal dihubungi bagi mendapatkan penjelasan.

Fasha dan Jejai yang mendirikan rumah #tangga pada tahun 2012, bercerai talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah Wilayah Persekutan pada 20 Januari lalu. Mereka dikurniakan sepasang cahaya mata Putra Rayfal Ramli, 2, dan Putri Raysha Jemyma, 1.

Related Posts:

0 Response to "Ditegur Kerana TERLALU MESRA Dengan Fasha Sandha, Aedy Ashraf TAMPIL BUAT PENGAKUAN SEBENAR "HUBUNGAN" Beliau Dengan Fasha! padan sangat dorang ni..."

Post a Comment