Akibat pemilik kedai pakaian tak dapat kawal nafsu ketika melihat punggung pekerjanya yang gomel, INILAH yang dia lakukan selepas itu yang sempat dirakam CCTV tersembunyi


Akibat gagal mengawal nafsu akhirnya malu sendiri. Itu yang berlaku kepada seorang pemilik sebuah kedai pakaian yang dirakamkan melakukan s#ks dengan pekerjanya di bahagian belakang kedai.

Video itu telah tersebar di China dan kedai terbabit dipercayai terletak di Harbin.

Rakaman memalukan itu diperolehi daripada CCTV dan pasangan berkenaan kemudiannya meneruskan kerja masing-masing sebaik sahaja nafsu serakah mereka dipenuhi.

Video itu telah dikongsi orang ramai sebelum ia dipadamkan. Bagaimanapun netizen masih boleh melihat video itu kerana ia kini dijual pada harga £2.20 secara dalam talian.

Pihak berkuasa kini sedang menyiasat lokasi kedai terbabit namun ramai pemilik kedai pakaian di Harbin tidak gembira dengan video itu.

Ini kerana ia telah menjejaskan perniagaan mereka.

Sumber: mediabrutal

Related Posts:

0 Response to "Akibat pemilik kedai pakaian tak dapat kawal nafsu ketika melihat punggung pekerjanya yang gomel, INILAH yang dia lakukan selepas itu yang sempat dirakam CCTV tersembunyi"

Post a Comment