14 Foto paling mengghairahkan Ruhila Roslan, anak dara Normala Shamsuddin

Personaliti TV3, Normala Samsudin yang pernah menerima gelaran 'wanita melayu terakhir' kerana kejelitaannya, kini tampil setelah lama menyepi dari industri hiburan.

Normala Samsudin telah hadir ke satu majlis rakaman program Nona bersempena sambutan ulang tahun ke-30 program Nona di Grand Duchess Fraser Place, Kuala Lumpur.

Normala Samsudin kini berumur 51 tahun namun kecantikkan masih lagi terpacar diwajahnya. Selain itu, Normala Samsudin juga kini telah berhijab sepenuhnya.

Namun, Normala Samsudin akui gembira dengan kehidupannya yang sekarang sebagai isteri kepada ahli politik Dato Sri Azmi Khalid yang merupakan ahli parlimen Padang Besar, Perlis.

Mengikut suaminya, Normala samsudin juga kini menetap di Perlis dan hanya sekali sekala turun ke Kuala Lumpur.

Wanita jelita ini juga tidak mahu lagi terbabit dalam industri hiburan sebagai pengacara ataupun pelakon.

Ini komen Normala tentang kehidupannya sekarang:

"Alhamdulillah saya gembira dengan kehidupan sekarang sebagai suri rumah dan langsung tidak rindu atau memasang impian untuk kembali semula dalam industri.

"Saya kini menetap di Perlis tetapi sekali-sekala akan turun ke Kuala Lumpur dan Pulau Pinang mengikut suami. Selebihnya tiada apa yang menarik cuma aktiviti saya kebanyakkannya lebih kepada menguruskan rumah tangga seperti kebanyakkan wanita lain,"Related Posts:

0 Response to "14 Foto paling mengghairahkan Ruhila Roslan, anak dara Normala Shamsuddin"

Post a Comment