DATIN EZURIN OBSES PADA REKAAN PEREKA BRITISH HABIS BAJU PUN TEMBUS

DATIN EZURIN OBSES PADA REKAAN PEREKA BRITISH HABIS BAJU PUN TEMBUS

1.png
Dek kerana kerap berada di luar negara, rancangan GLAM mahu merakam wajah Datin Ezurin untuk muka depan asyik tertunda. Jetsetter ini senantiasa bersedia dengan bagasi serta entouragenya, mengembara dunia. Sekejap dia di London menguruskan persekolahan anaknya, kemudian ke Hong Kong untuk parti teman baiknya.
Tiba-tiba ada di Paris untuk minggu fesyen atau paling tidak sekadar bermalas-malas di vilanya di Bali. An international socialite, itulah yang selayaknya menjadi gelaran. Oh, what a life!
2015-09-19_1k0323.png
2015-09-19_004120.jpg
2015-09-19_130222.png
2015-09-19_130539.png
FASHION GODDESS
I love Stella (McCartney)! Sudah lebih 10 tahun menjadi pelanggan setia dan dia tidak pernah mengecewakan. I was told brocade is going to be huge next year. Stella sendiri yang sarankan, jadi banyak juga helaian brokednya yang saya miliki sekarang. Obsesnya pada rekaan pereka British itu cukup ketara kerana setiap kali beralih musim, Ezurin pasti akan dilihat menyarung helaian terbaru Stella McCartney.
SUPERMOM!
Jadual isteri kepada Datuk Tunku Yaacob Tunku Tan Sri Abdullah sentiasa padat dengan jemputan sosial. Sebagai ibu kepada empat putera dan seorang puteri, Datin Ezurin tetap memberi tumpuan penuh pada rumahtangga. Pendidikan anak-anak menjadi agenda utama, sanggup berulang-alik antara Kuala Lumpur dan London semata-mata mahu melihat anak-anaknya berjaya dalam akademik.
Saya mungkin dilihat sibuk ke sana-sini tetapi keluarga adalah nombor satu dan kepentingan mereka melangkaui segalanya, kata Ezurin yang kini khabarnya sedang belayar bersama suami dan anak-anak menaiki yacht peribadi ke Koh Lipe, Thailand. Oh, bertuahnya badan!
Sumber: mewarnaimu9

Related Posts:

0 Response to "DATIN EZURIN OBSES PADA REKAAN PEREKA BRITISH HABIS BAJU PUN TEMBUS"

Post a Comment