[VIDEO] Doktor Bedah MENGGIGIL Ketakutan!! Apa Yang Dijumpainya Dalam Badan Mayat Budak Ini Betul-Betul Gila Dan Amat Ngeri Sekali


Doktor Bedah MENGGIGIL Ketakutan!! Apa Yang Dijumpainya Dalam Badan Mayat Budak Ini Betul-Betul Gila Dan Amat Ngeri Sekali

Doktor Bedah MENGGIGIL Ketakutan!! Apa Yang Dijumpainya Dalam Badan Mayat Budak Ini Betul-Betul Gila Dan Amat Ngeri Sekali

Mayat budak ni dihantar ke hospital untuk post mortem. Ketika melakukan pembedahan tersebut, doktor tu tiba-tiba menangis apabila melihat...Statistik PDRM menyatakan daripada 2011 hingga 2015 terdapat 9,781 kes kanak-kanak hilang dilaporkan di seluruh negara. Ia melibatkan 7,501 perempuan dan 2,280 lelaki.


Utusan Online melaporkan daripada jumlah tersebut, nasib 659 atau tujuh peratus dari jumlah kanak-kanak yang hilang itu masih belum ketahui hingga kini.

Selalu juga kita dengar sindiket menjual organ dan menggunakan jasad kanak-kanak yang hilang sebagai mekanisma menyeludup dadah.

Namun begitu ramai juga yang mengatakan itu sekadar berita angin semata-mata.

Melihat video ini akan membuatkan kita lebih percaya kepada dakwaan di atas.

Walaupun kes dalam video ini berlaku di luar negara namun tidak mustahil kaedah yang sama telah juga digunakan oleh sindiket dadah di negara kita.

VIDEO PENEMUAN DADAH DALAM MAYAT BUDAK


Berwaspadalah kita semua. Awasi pergerakan anak anak kita. Nauzubilah min zalik. KREDIT FB WARGA PRIHATIN.

Sumber: newsensasi90

Related Posts:

0 Response to "[VIDEO] Doktor Bedah MENGGIGIL Ketakutan!! Apa Yang Dijumpainya Dalam Badan Mayat Budak Ini Betul-Betul Gila Dan Amat Ngeri Sekali"

Post a Comment