PENGAKUAN BERANI MATI Amirah buat HAKIM Tergamam ! MasyaAllah. Takkan sampai macam tu Mira . Tak kesian kat mak ayah ka?

PENGAKUAN  BERANI MATI Amirah buat HAKIM Tergamam ! MasyaAllah. Takkan sampai macam tu Mira . Tak kesian kat mak ayah ka?

PicsArt_01-06-03.57.12.jpg


Gadis berusia 14 tahun yang mendakwa dirinya diculik penghujung tahun lalu mengaku bersalah atas tuduhan memberikan keterangan palsu di Mahkamah Majistret (Juvenil) di sini hari ini.Mahkamah menetapkan 14 Januari ini untuk jatuh hukum dan laporan akhlak terhadap remaja itu.

Di mahkamah sama, seorang remaja, Gan Chin Teck, 19, didakwa melarikan remaja perempuan itu pada 27 Disember lalu tanpa kebenaran penjaga atau ibu bapanya.

Lelaki tersebut yang bekerja sebagai tukang besi mengaku tidak bersalah atas tuduhan itu dan kes akan disebut semula pada 25 Februari ini.

Sementara itu, kejutan turut berlaku apabila seorang remaja lelaki berusia 17 tahun didakwa merogol gadis yang sama.

Pekerja penyembur nyamuk itu bagaimanapun tidak mengaku bersalah atas tuduhan tersebut yang didakwa berlaku sekitar Disember 2014.

Kes remaja lelaki bawah umur itu akan disebut semula esok bagi tujuan kehadiran ibu bapanya.


Sumber: sembangpelangi

Related Posts:

0 Response to "PENGAKUAN BERANI MATI Amirah buat HAKIM Tergamam ! MasyaAllah. Takkan sampai macam tu Mira . Tak kesian kat mak ayah ka?"

Post a Comment