17 Jenis Penyakit Seks Akhir Zaman Yang Melanda Melayu

17 Jenis Penyakit Seks Akhir Zaman Yang Melanda Melayu|Banyak penyakit seks yang menular dalam masyarakat malaysia khusnya bangsa melayu,terlalu banyak faktor faktor yang mempengaruhi penyebaran penyakit seks ini ditambah lagi dengan perkembangan teknologi yang semakin maju.
Merujuk kepada tajuk inilah penyakit seks Akhir zaman yang berkaitan psiologi yang melanda masyarakat melayu masa kini.
1.Beastially
Penyakit sesk Beastially adalah orang yang suka melakukan seks dengan haiwan atau binatang Peliharaan seperti ayam,lembu,kambing,anjing,ular kadang kadang dengan kucing.
2.Exhibitionisme
Orang yang suka melihat perempuan berjalan khusunya melihat bagian punggung buah dada sehingga menimbulkan kegairahan.Ada kalanya mereka akan mengambil gambar sebagai modal untuk melancap.
3.Fatihisme
Lelaki yang suka menyimpan dan mengumpul barang barang perempuan seperti coli,seluar dalam,rambut,bra,,tuala dan sebagainya.
4.Homoseks
Seks dikalangan sama lelaki kebiasaannya mereka melakukan seks dengan memasukkan zakar melalui dubur,jenis penyakit seks seperti ini jika berkahwin sekalipun mereka akan lebih suka seks dengan isteri melalui dubur,seks seperti inilah yang menimbulkan penyakit berbahaya seperti AIDS dan HIV
5.Incet
Melakukan seks dengan keluarga dekat seperti ibu adik kakak dan bapa.
6.Lesbian
Lesbian ini dikalangan remaja melayu yang duduk rumah ibu bapa jarang berlaku,lesbian biasanya menyerang perempuan perempuan remaja yang tinggal di asrama atau kilang kilang.biasanya kumpulan perempuan ini tidak menyukai lelaki dan mereka sangat suka bercumbu cumbuan dikalangan mereka sendiri dimana seorang bertindak sebagai lelaki satu lagi sebagai perempuan.
7.Molest
Percubaan melakukan seks secara paksa sama ada meraba raba punggung atau buah dada serta mengambil kesempatan sewaktu melakukan pemeriksaan kesihatan.
8.Necrophilia
Orang yang melakukan seks dengan mayat.
9.nymphomania
Perempuan yang kuat nafsu seks,tidak puas dengan satu lelaki dan melakukan seks dengan banyak lelaki,perempuan seperti ini memiliki hubungan keluarga yang agak sukar karena keinginan untuk merasai senjata baru sangat tinggi
10.onani dan melancap.
Onani dan melancap sama ada menggunakan tangan ,Geselan bantal dan juga kain,peha dan menggeselkan kelitit di kalangan remaja perempuan,bila tabiat onani sudah terlalu melampau dan terpaksa melakukannya setiap hari ia boleh menjejaskan fisikal dan mental lelaki juga turut melakukannya malah jumlahnya lebih ramai.
11.Pedophilia
Lelaki yang susakakan seks dengan kanak kanak dan sanggup merogol anak serta cucunya sendiri,jenis mereka ini tidak berminat pada orang dewasa,ia adalah satu jenayah seks yang sangat berat.
12.Satyriasis
Lelaki yang kuat nafsu dan suka melakukan seks dengan banyak perempuan,lelaki seperti ini tidak bagus dijadikan sebagai suami karena mereka akan berbuat curang.
13.scoptophilia
Penyakit ini jenis manusia yang suka dan seronok melihat orang lain bersetubuh,dan mereka akan lebih seronok melihat isteri dan anaknya disetubuhi orang lain.
14.Trollisme
Lelaki yang suka melihat isterinya di setubuhi orang lain sambil melancap
15.Wifeswapping
Orang yang suka mengganggu isteri dan suka melakukan seks dengan isteri orang,jenis ini mereka juga suka bertukar tukar isteri sesama sendiri untuk seks.
16.Voyeirisme
Orang yang suka mengintip perempuan mandi telanjang melalui mana mana lubang yang terdapat di rumah mereka atau tempat lain,kadangan ada yang sanggup tidur di atas bumbung hanya sekedar melihat suami isteri bersetubuh,turut digelas sebagai kaki skodeng.
17.Zoophilia
Orang yang suka melihat haiwan melakukan seks.

Related Posts:

0 Response to "17 Jenis Penyakit Seks Akhir Zaman Yang Melanda Melayu"

Post a Comment