PANAS….Jozlyn mengamuk pulak… apa kes..?? ooo rupanya ada peminat KURANG AJAR dengan JOHAN… Boleh Tahan KURANG AJAR peminat ni yer.. Korang Tengok Lah apa yang dia buat..


C4.jpg



Baca luahan hati isteri kepada pelawak terkenal, Johan Raja Lawak yang kesal dengan sesetengah tindakan peminat suaminya itu yang dikatakan tidak beradab..


Konon konon nak dating berdua, tetapi takleh dating. Sebab ramai join dating sama dengan aku laki bini..


Nak romen jek, Baharom, Senah, Tipah, Samat, Mikail, Farah datang.


Haaa, diorang ni siapa? Datang buat apa?


Ooo peminat shuben (suami) aku. Lupa kadangkadang shuben aku artis. Kena share dengan depa semua. Kadangkadang takut nak tegur. Relax, kami tak makan orang.




Kadangkadang ada yang over excited, setengah jam juga nak tunggu diorang keluarkan camera. Tapi okay lagi, still menghormati..


Aku suka diorang ni, kadangkadang siap cakap sorry banyak kali Tetapi dalam sertus itu ada juga terselit yang kurang adabnya. Contohnya orang tengah makan, kau terus rentap leher ajak bergambar yang mana kita pun tak perasan dari nak senyum terus berubah rupa



Jangan buat lagu tuh. Kami manusia biasa juga, ada hati dan perasaan. Tetapi hari ini semua yang datang kacau kitorang dating sangat sangat sempoi dan menghormati. Wa salute korang!!! Demikianlah luahan hati isteri Johan. Orang kita kalau jumpa artis favourite, memang sangat excited habis.
Sumber: takbacarugi

Related Posts:

1 Response to "PANAS….Jozlyn mengamuk pulak… apa kes..?? ooo rupanya ada peminat KURANG AJAR dengan JOHAN… Boleh Tahan KURANG AJAR peminat ni yer.. Korang Tengok Lah apa yang dia buat.."