Memang Tak Dijangka!! Inilah Kehidupan Terkini Johan Raja Lawak Yang Baru Je Bergelar Juara Super Spontan Beberapa Minggu Lalu!! Pasti MENGEJUTKAN Ramai!!!
Johan Raja Lawak Berniaga Di Pasar Malam Untuk Cari Duit Lebih??

Korang pernah dengar kan pasal manusia ada 7 orang kembar di seluruh dunia.. Orang tua-tua dulu selalu cakap macam tu.. Jadi memang tak terkejut pun kalau jumpa orang muka sama dengan korang..

Kadang-kadang tu, orang ingatkan muka sama tu kembar dan ada ikatan pertalian.. Terkini, dah viral satu video seorang akak ni nak singgah beli air kat kedai penjual jus buah-buahan ‘Awie’..

Tapi, apa yang menarik perhatian akak tu bila tengok penjual buah-buahan tu memang seiras seorang pelawak terkenal tanah air, iaitu Johan Raja Lawak.. Miss A tengok pun memang nampak sama beb..

Beza mungkin penjual tu lebih ‘tembam’ sikit la dari Johan.. Bila di tanya sama ada penjual tu ada pertalian darah dengan Johan, penjual tu nafikan.. Tapi sempat juga penjual tu melawak, “kalau yang bertanya tu peminat Johan, aku cakap yer”.. Hahaha..

Memang nampak ada bakat boleh melawak juga macam Johan ni.. Kalau ada yang nak jumpa kembar Johan ni, boleh la pergi tapak pasar malam Taman Sri Manja, kalau bernasib baik jumpa leteww.. – MissA/UtaraNews KLIK DI SINI UNTUK TONTON VIDEO KEMBAR JOHAN

Related Posts:

0 Response to "Memang Tak Dijangka!! Inilah Kehidupan Terkini Johan Raja Lawak Yang Baru Je Bergelar Juara Super Spontan Beberapa Minggu Lalu!! Pasti MENGEJUTKAN Ramai!!!"

Post a Comment