SUNGGUH TAK SANGKA RUPARUPANYA GADIS BERTUDUNG BERTATO BERSAMA ABANG LONG FADHIL BUKAN CALANGCALANG ORANG JOM TENGOK BIODATA BELIAU PASTI RAMAI YANG TERKEJUT BESAR


SUNGGUH TAK SANGKA.. RUPA-RUPANYA GADIS BERTUDUNG BERTATO BERSAMA ABANG LONG FADHIL BUKAN CALANG-CALANG ORANG.. JOM TENGOK BIODATA BELIAU!! PASTI RAMAI YANG TERKEJUT BESAR
kiolp.png


Identiti Sebenar Gadis Tudung Bertato Bersama Abang Long Fadhil|Sejak semalam ramai yang mencari tahu siapa identiti dan latar belakang gadis bertudung yang berdiri disebelah abang long fadhil dengan corak tato di wajah.

Dengan muka cantik berhijab, tatapan mata yang tajam, tato dibagian tepi wajah bak seperti bekas mafia wanita yang mempunyai pengaruh besar hingga ramai natizen menamakan gadis itu adalah Kak yong.

Ekorang gambar tersebut turut menjadi perhatian ramai lebih lebih lagi gadis itu dikatakan sebagai pasangan abang long fadhil yang baru baru ini mejadi sorotan media karena penghijrahannya dari dunia hitam – Facebook:FYKA SYAM

Untuk pengetahuan umum,gadis tudung bertato tersebut bukanlah bekas samseng seperti yang di gembar gamburkan oleh beberapa pihak.

Menurut pengakuan tuan gambar Fyka Sam Sebenarnya gambar itu di ambil waktu photoshoot,Gadis yang berasal dari johor bahru itu juga turut merasa kesal ,karena beberapa pengguna media sosial turut melontarkan kata kata kesat selepas mengetahui siapa sebenar empunya badan gambar gadis tudung bertato tersebut.

Saya memang freehair,gambar gambar dalam facebook saya mohon jangan dipersoalkanTulis Fyka Sam dalam ruang komen gambar tersebut.

Apabila ditanya mengenai kata kata kesat yang di ajukan beberapa pihak,terlebih lagi mengenai isu aurat ,Fyka Sam berkata,Biarlah,mulut orang yang penting bukan saya yang sibuk nak viralkan gambar tu,saya pun tidak tahu gambar itu telah di viralkan,ujarnya.
10002950_1033299966735785_90653973833742

12923141_1047965918602523_22492228759461
Let’s block ads!(Why?)
Sumber: youditiup

Related Posts:

0 Response to "SUNGGUH TAK SANGKA RUPARUPANYA GADIS BERTUDUNG BERTATO BERSAMA ABANG LONG FADHIL BUKAN CALANGCALANG ORANG JOM TENGOK BIODATA BELIAU PASTI RAMAI YANG TERKEJUT BESAR"

Post a Comment