7 Foto Terkini Shafnie Zainuddin, Bekas Isteri AC Mizal Semakin...

Masih ingat Shafnie Zainuddin, bekas isteri AC Mizal yang pernah popular dulu sebagai model dan pengacara, mohon jangan terkejut beruk 7 foto terbarunya yang semakin...


Bekas model dan pengacara, Shafnie Zainuddin berjaya dalam tuntutan di Mahkamah Rendah Syariah semalam bagi mengubah perintah nafkah dua anak hasil perkahwinannya dengan pengacara terkenal, Datuk AC Mizal daripada RM300 kepada RM1,400 sebulan.

Selain itu, Hakim Syarie Abdul Halim Abdullah juga membenarkan permohonan Shafnie selaku plaintif berhubung tuntutan nafkah tahunan meliputi pakaian, rawatan dan pendidikan termasuk persediaan hari raya sebanyak RM3,000 setahun serta mengekalkan tuntutan nafkah untuk bulan Disember sebanyak RM1,000.

Menurut Abdul Halim, kesemua perintah itu diarah berkuatkuasa mulai bulan ini sehingga kedua-dua remaja tersebut, Muhammad Shafiq Iman, 18, dan adiknya, Muhammad Shabil Iman, 15, mencapai usia 18 tahun atau sampai habis pengajian atau mana yang kemudian.

Dalam prosiding semalam, Shafnie, 38, hadir diwakili peguam syarie Azmi Rais, manakala AC Mizal, 44, gagal hadir dan peguam syarie Aishah Din memaklumkan anak guamnya sedang menjalani penggambaran sehingga Februari. - Kosmo

Jom layan 7 foto terbaru bekas isteri Dato' AC Mizal di bawah :-
Related Posts:

0 Response to "7 Foto Terkini Shafnie Zainuddin, Bekas Isteri AC Mizal Semakin..."

Post a Comment