Bekas Pekerja Hotel Ini Dedah 7 Perbuatan Jijik Yang Dilakukan Pekerja Hotel .... no 5 tu betul2 melampau ...korang patut tahu..!


Biasanya kalau kita pergi melancong kat mana-mana, mesti sudah siap-siap booking tempat yang selesa untuk tidur iaitu di kediaman hotel. Tapi tahukah anda, di sebalik layanan mesra mereka, rupanya ada perkara yang tidak enak dilakukan oleh pekerja hotel di belakang kita. 

Tanggapan orang ramai tentang perkhidmatan dan makanan dari hotel yang dijamin bersih dan boleh dipercayai pasti meleset setelah membaca pendedahan daripada bekas pekerja hotel ini. Tapi mungkin bukan semua pekerja hotel yang buat macam ni

Lepas ni kalau nak makan kat hotel pun rasa ragu-ragu juga dengan jaminan kebersihannya!

1. Lap cawan guna sapu tangan sendiri yang dah guna untuk lap muka dan mulut lepas makan2. Hotel 5 bintang pun ada yang lap guna kain yang 'bersih'

 3. Tuala hotel juga digunakan untuk lap lantai, bilik air, mangkuk tandas dan lain-lain.

 4. Bila air masak habis, hidang air paip pun boleh kepada guess


5. Guna kain kotor untuk lap pinggan mangkuk, hanya perlu pastikan ia berkilat6. Tuala mandi yang customer dah guna dibuat lap lantai dan dinding bilik air serta cawan dan gelas.7. Guna sarung bantal yang dah digunakan untuk lap gelas, tuala yang customer dah pakai pula buat lap mangkuk dan lantai tandas.Related Posts:

0 Response to "Bekas Pekerja Hotel Ini Dedah 7 Perbuatan Jijik Yang Dilakukan Pekerja Hotel .... no 5 tu betul2 melampau ...korang patut tahu..! "

Post a Comment