SAYU... BERITA SEDIH BUAT PEMINAT JIHAN MUSA BARU BEBERAPA BULAN KAHWIN AKHIRNYA JIHAN TERPAKSA AKUR DENGAN KETENTUAN.. JODOH TAK LAMA DENGAN......


Sayu.. Berita Sedih Buat Peminat Jihan Musa Baru Beberapa Bulan Kahwin Akhirnya Jihan Terpaksa Akur Dengan Ketentuan.. Jodoh Tak Lama Dengan . . .

Beberapa hari lalu industri hiburan tempatan kecoh apabila akaun sosial media mereka digodam oleh individu yang tidak bertanggungjawab. Ramai yang telah menjadi mangsa, terbaru InstagramJihan Muse pula menjadi korban apabila beliau telah kehilangan sehingga 1 juta pengikutnya.

Menurut Jihan, beliau hanya menyedari akaunnya digodam pagi tadi setelah semua gambar dan pengikutnya yang sudah mencecah 1 juta telah hilang sekelip mata. Malah akaunnya juga turut dicemari dengan video-video lucah yang ditinggalkan oleh individu terbabit.


Jelasnya lagi, sebelum ini beliau mendapat emel yang meminta untuk mengesahkan akaun Instagramnya bagi mendapat bluetick. Kononnya ingin menyelamatkan akaun media sosialnya, Jihan mematuhi arahan terbabit dan secara tiba-tiba semua gambar dan pengikutnya hilang.

Nampaknya semakin menjadi-jadi gejala menggoadam akaun media sosial selebriti ini. Sebelum ini, Emma Maembong dan Wawa Zainal sudah terkena, diharap selepas ini, selebriti lain perlu lebih berhati-hati mengendalikan akaun media sosial masing-masing.

Related Posts:

0 Response to "SAYU... BERITA SEDIH BUAT PEMINAT JIHAN MUSA BARU BEBERAPA BULAN KAHWIN AKHIRNYA JIHAN TERPAKSA AKUR DENGAN KETENTUAN.. JODOH TAK LAMA DENGAN......"

Post a Comment