TRAGIS!! Masih ingat tubuh anak perempuan Ketua Kumpulan Yakuza di Jepun ini yang dipenuhi tatoo, LIHAT 8 foto apa terjadi kepadanya selepas 5 tahun amat mengerikan sekali

TRAGIS!! Masih ingat tubuh anak perempuan Ketua Kumpulan Yakuza di Jepun ini yang dipenuhi tatoo, LIHAT 8 foto apa terjadi kepadanya selepas 5 tahun amat mengerikan sekali. MOHON jangan tengok 7 foto seterusnya kalau tak kuat semangat.
Rambut panjang yang diwarnakan serta bergaya dengan seluar jeans, Shoko Tendo kelihatan seperti wanita biasa di Jepun.

Namun apabila Shoko membuka baju lalu mendedahkan tatu yang jelas meliputi belakang dan sebahagian besar badannya, terserlahlah siapa dia.

Ya, dia adalah anak perempuan kepada ketua kongsi gelap Yakuza di Jepun, Hiroyasu Tendo.


Shoko adalah anak ketiga daripada empat beradik dan dibesarkan dalam lingkungan kehidupan Yakuza yang penuh dengan kekejaman dan kekerasan terhadap golongan lemah di Jepun.

Menurut Shoko, dia terjebak dalam dunia Yakuza sejak usia remaja dan kini dia merancang untuk mengubah kehidupannya menjadi wanita biasa walaupun bapanya adalah ketua kongsi gelap terbesar.

Sumber: mynewshub


Related Posts:

0 Response to "TRAGIS!! Masih ingat tubuh anak perempuan Ketua Kumpulan Yakuza di Jepun ini yang dipenuhi tatoo, LIHAT 8 foto apa terjadi kepadanya selepas 5 tahun amat mengerikan sekali"

Post a Comment