Cara dan Khasiat sebenar suami menghisap payudara isteri, pasti lelaki biasa buat tapi ramai yang tak perasan..

1. Payudara yang sering dihisap,akan menyebabkan keseimbangan sistem kardiovaskular (jantung) dapat terjaga. Apabila lelaki (suami) menghisap payudara wanita (isteri) dalam waktu yang agak lama, degupan jantung wanita meningkat sehingga 110 degupan/minit. Hal ini sangat bagus bagi kesihatan jantung.

2. Jika menghisap payudara dianggap sebagai perkara yang kurang sopan atau bunyinya seperti perkara lucah. Tapi kenyataanya ia dapat membuatkan wanita lebih awet muda dan ubat yang merangsang system imunisasi tubuh, kesannya adalah penghasilan antibodi yang mampu melindungi dari virus dan penyakit. Proses ini disebut cross-imunoterapi.

3. Menghisap payudara juga dapat membuatkan berat badan wanita lebih stabil serta berkurangan. Hal ini disebabkan, payudara yangg dihisap selama 3 minit dapat membakar lemak lebih kurang 12 kalori.

4.Jika Ingin wajah lebih cantik dan menawan. Dengan dihisap payudara, maka lebih daripada 30 otot wajah wanita bergerak, sehingga berguna untuk meningkatkan aliran darah di kulit muka, dan menghaluskan kulit.


5. Ketika payudara dihisap, biasanya nafas wanita jadi lebih pantas dan Kebanyakannya ketika payudara dihisap, wanita akan menyedut dan menghembus nafas 60 kali dalam satu minit. Jika dalam keadaan normal hanya 20 kali tiap satu minit. Menyedut dan menghembus nafas akan mencegah berbagai gangguan penyakit pada paru-paru.

6. Payudara yang dihisap lebih dari 5 minit akan membuatkan tubuh wanita lebih rileks dan dapat menghasilkan rantaian kimia yang akan menghancurkan pelbagai hormon yang menjadi penyebab tekanan perasaan.

Kongsikan artikel ini kepada wanita-wanita di luar sana untuk membantu mereka lebih sihat dan awet muda sekarang juga !

Related Posts:

0 Response to "Cara dan Khasiat sebenar suami menghisap payudara isteri, pasti lelaki biasa buat tapi ramai yang tak perasan.."

Post a Comment