BAPAK HANDSOME GILERRR ! Jom Layan..Inilah 6 Foto Rupa Sebenar Doktor Malaysia " Bukan Doktor Dalam Drama Melayu Je, Kacak & Super Macho Habis..!!" Yang Mencuri Pandangan Gadis Di Laman Sosial !


6 Doktor Kacak Di M’sia.. Rasa Semangat Nak Pergi Check Up!

PEKERJAAN doktor sememangnya mulia kerana sumbangan mereka kepada masyarakat. Doktor terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor dan kebanyakan mereka dianggap tiada ‘life’ dan‘nerd’.

Tapi tahukah anda, ada juga di kalangan mereka yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up di hospital jadinya. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia:1. Dr. Say Shazril


DR. SAY SHAZRIL

Beliau kini berkhidmat di Hospital Terengganu dan pernah satu ketika dahulu menjadi perbualan hangat gara-gara diundang ke salah sebuah stesen radio swasta. Dengan wajah yang tampan dan susuk tubuh sasa beliau seringkali menghiasi majalah dan akhbar sebagai model. Berita ‘buruk’ buat gadis-gadis di luar sana.. beliau telahpun berumah tangga dengan Dr. Azura Abas.
SUMBER FOTO: INSTAGRAM SAY_SHAZRIL


2. Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

DR. SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR

Siapa yang tidak kenal pada angkasawan pertama Malaysia ini. Beliau merupakan pakar ortopedik dan pernah bergiat aktif dalam bidang modelling. Telah berumah tangga dengan Dr. Harlina dan dikurniakan dua cahaya mata.

3. Dr. Che Hafiz

DR. CHE HAFIZ


Dr. Che Hafiz yang berasal dari Kelantan ini merupakan model sambilan dan kini bergelar tunang kepada penyanyi Lufya Omar. Mesti cair para gadis di luar sana melihat senyuman manis beliau.

SUMBER FOTO: INSTAGRAM CHEHAFIZ0074. Dr. Al-Afiq

DR. AL-AFIQ (SUMBER FOTO: INSTAGRAM AFIQVOLARIS)

Dikenali dengan nama Afiqvolaris di laman Instagram, beliau kini bertugas di Hospital Sungai Buloh. Beliau juga aktif dalam bidang modelling pengiklanan di televisyen dan merupakan ‘abang sado’ yang aktif ke gym. Pasti berdebar-debar hati gadis di luar sana nak pergi Check Up!


5. Dr. Afiq Anuar

DR. AFIQ ANUAR (SUMBER FOTO: INSTAGRAM AFIQXYZ)

Dr. Afiq Anuar yang berasal dari Kedah ini mampu membuatkan anda cair dengan wajah tampan dan senyuman manis beliau. Beliau sangat aktif di laman Twitter dan Instagram. Beliau juga merupakan model sambilan untuk iklan di televisyen.


6. Dr. Syed Ahmad Murthada

Related Posts:

0 Response to "BAPAK HANDSOME GILERRR ! Jom Layan..Inilah 6 Foto Rupa Sebenar Doktor Malaysia " Bukan Doktor Dalam Drama Melayu Je, Kacak & Super Macho Habis..!!" Yang Mencuri Pandangan Gadis Di Laman Sosial !"

Post a Comment