TERSEBAR..!! [ 5 ] Gambar "GURU" Wanita 22 Tahun Yang Terlajak "CANTIK" Ini Jadi Sasaran Pelajar Lelaki......Lihat Gambar Penuh$%Lagi-lagi seorang guru dari China menjadi sensasi kerana parasnya yang cantik. keranacantiknya, rakan-rakan gurunya menyebutnya "Professor Beauty".

Bei Mei Xie (22 tahun) adalah seorang guru baru di Huli Middle School di Xiamen. Ia menjadipenjaga kelas murid sekolah kelas 2 dan juga mengajar muzik untuk pelajar-pelajar kelas 1 disekolah tersebut. Kerana dia juga pernah belajar tari di universiti, maka ia juga mengajar tariantradisional dan moden kepada murid-muridnya.


Setiap Mei Xie mengajar di kelas seni, para muridnya selalu bising dan tertawa. Tapi guru-gurulain tidak keberatan dengan kekecohan itu. Bahkan beberapa guru menyempatkan berhentiuntuk melihat bagaimana Xie mengajar di kelas. Ia selalu boleh mengendalikan para muridnyatanpa perlu menengking dan memarahi mereka.

Gaya mengajarnya amat mementingkan komunikasi yang sengit dengan para murid. Ia punselalu berusaha berhubung dengan para muridnya di banyak jejaring sosial. Kecantikannya initak dapat tidak membuatnya menjadi bahan pembicaraan di jejaring sosial Weibo tempat iamenerbitkan foto-foto menariknya.
Walau dilabel hanya memanfaatkan kecantikannya dalam mengajar, namun ia membuktikanbahawa ia amat kompeten. Tahap kehadiran para pelajar di kelasnya amat tinggi kerana iamempunyai keupayaan komunikasi interpersonal yang boleh memotivasi muridnya untukselalu disiplin namun gembira.

Related Posts:

0 Response to "TERSEBAR..!! [ 5 ] Gambar "GURU" Wanita 22 Tahun Yang Terlajak "CANTIK" Ini Jadi Sasaran Pelajar Lelaki......"

Post a Comment