SAYU... INILAH KISAH SEBENAR PUNCA ADIK NUR AQILAH JATUH DARI ESKELATOR-SAKSI (5GAMBAR)
GEORGETOWN : Seorang saksi tampil dimedia sosial menceritakan perkara sebenar apa yang berlaku kepada adik Nur Aqilah Amni berusia 1 tahun 11bln.

Apa yang berlaku rata-rata orang ramai meyalahkan bapa mangsa yang di anggap cuai,namun ada satu perkara yang orang tidak tahu disebalik kisah tragis itu.

Seorang wanita yang tampil sebagai saksi yang berada berhampiran kejadian itu memperjelaskan apa yang sebenarnya berlaku.Assalamualaikum dan selamat malam semua. MOHON semua tlg doakan anak anggota dari C Company 2 RS, anak kpd Kpl Zuraimihisham, Nur Aqilah Amni berusia 1 tahun 11bln skrg dirawat di ICU Hosp Pulau Pinang sejak petang semalam kerana kecederaa parah di bahagian kepala(retak tempurung kepala) akibat jatuh dari tingkat 1 Pusat Membeli Belah Bukit Jambul, penang. Semoga Kpl Zuraimi & Keluarga bersabar dgn dugaan ini & doa kami semoga adik Nur Aqilah kembali sembuh ... insyallah...aminn

Seorang kanak-kanak perempuan parah selepas terjatuh terhempas pada ketinggian 3 meter, semalam. 

Dalam kejadian jam 6.30 petang di eskalator Kompleks Bukit Jambul semalam, mangsa yang berusia tiga tahun itu didukung oleh bapanya di atas bahu sambil menaiki eskalator.

Difahamkan, bapa mangsa dikatakan menundukkan kepalanya menyebabkan anaknya yang berada di atas bahu terjatuh terhempas ke tingkat bawah berhampiran eskalator.

Mangsa kemudian diambil oleh seorang lelaki berbaju oren. Difahamkan, mangsa masih bernyawa dan kini berada di wad ICU, Hospital Pulau Pinang.

Related Posts:

0 Response to "SAYU... INILAH KISAH SEBENAR PUNCA ADIK NUR AQILAH JATUH DARI ESKELATOR-SAKSI (5GAMBAR)"

Post a Comment