MENARIK JOM TENGOK 5 BAPA PALING HOT DALAM MALAYSIA

MENARIK JOM TENGOK 5 BAPA PALING HOT DALAM MALAYSIA

1.png
### Ramai antara kita sekarang hanya tumpu pada artis yang muda, cantik, jambu-jambu sikit dan comel. K-popers jangan cakap lah…huhu..jangan marah yee..chill….
Kali ini kami akan dedahkan pula mengenai 5 Bapa Yang Paling Hot Dalam Malaysia…..
1) Aaron Aziz ##
2.png
Tiada siapa dapat nafikan yang Aaron Aziz merupakan seseorang yang sangat “Family Type Person”.
Beliau sangat payah untuk berenggang dari anak-anaknya lagi-lagi apabila terpaksa bekerja di luar negara seperti mengacarakan Fear Factor dan beberapa filem yang memerlukan beliau ke sana…..
Ada satu cerita yang paling WORLD sekali, dia sanggup belikan tiket untuk isteri dan anak-anaknya untuk pergi ke luar negara ketika Aaron tidak dapat tumpukan perhatian dengan lakonannya dan sangat rindu pada anak-anak dan isterinya. Sweet kan ?….
Itu rupanya rahsia perkahwinan Aaron Aziz dan isteri kekal bahagia sehingga ke hari ini…..
3.png
2) Aeril Zafril ##
4.png
Aeril Zafril pula antara artis yang selalu berkepit dengan anak-anaknya. Jikalau anda perasan lah, Aeril sudah semakin kurang dalam lakonan dan banyak tumpu dalam perniagaan jubahnya bersama isteri yang tercinta, Wawa Zainal. …….
Banyak gambar-gambar yang dimuatnaik di Instagram mengenai Aeril dan anak-anaknya yang sangat comel dan telatah mereka yang mencairkan hati kaum hawa di luar sana. Lebih indah apabila Aeril jarang digosipkan dengan pelakon wanita lain walaupun dia mempunyai rupa yang sangat kacak. Memang WORLD lah Aeril ni………
5.png
3) Johan ##
6.png
Ramai yang tertanya apabila kami umumkan Johan antara Bapa yang paling hot di Malaysia. Sebenarnya, Johan adalah bapa yang sangat sporting dan banyak melayan kerenah anaknya di rumah.
Cuba anda bayangkan bapa anda turuti kehendak mahukan itu dan ini dan melayan anda seperti kawan-kawan. Cuma ada masanya Johan menjadi tegas terhadap bab-bab yang serius seperti ketika mengaji dan solat………..
Pada kami, ciri kebapaan yang baik terserlah dalam diri Johan dan ramai yang tak dapat lihat kerana apa yang mereka hanya mahu lihat hanyalah lawak jenakanya sahaja. Jikalau anda ikuti Instagram milik isterinya, kami pasti anda akan kagum dengan Johan. Salute WORLD dari kami !……..
7.png
4) Faizal Tahir ##
8.png
Kami mula perasan tentang keprihatinan Faizal Tahir kepada anak-anaknya ketika satu Malaysia terkejut dengan perubahan bentuk badan Faizal yang kurus secara mendadak dan ramai yang menganggap dirinya sakit……..
Apabila ada satu temu bual dan mereka tanyakan pada Faizal apakah sebab badannya kurus secara mendadak dan jawapan Faizal mengejutkan semua orang. Jawapannya ialah kerana anak-anaknya yang sangat “hyperactive” sehingga dia terpaksa berkejar kesana kesini untuk dapatkan anaknya.
Biasalah budak-budak kan.. Way to go Faizal !! You memang WORLD !!………..
9.png
5) Tomok ##
10.png
Rasanya dah ramai yang tahu tentang keakraban Tomok dan anak-anaknya dan tak perlu kami buktikan dengan panjang lebar tentang mereka. Mereka sangat comel bersama dan Tomok juga sudah mula menjinakkan muzik pada anak-anaknya. ……..
Sudah ada satu video ketika Tomok berlatih nyanyian bersama-sama anaknya dan video itu menjadi Viral di laman sosial. Keserasian mereka sangat WORLD !!!……….
Sumber : http://kakishareworld.blogspot.my/
Sumber: cutemutesweet

Related Posts:

0 Response to "MENARIK JOM TENGOK 5 BAPA PALING HOT DALAM MALAYSIA"

Post a Comment