Tuu Diaaa!!!! Tampil Menarik Perhatian Ramai.. Siapakah Artis Wanita Dalam Foto-Foto Viral Yang Mula Tersebar Ini [7 Gambar]..


Pelakon utama filem Ip Man, Zhou ChuChu menarik perhatian wartawan dan orang ramai di Festival Filem Antarabangsa Hong Kong ke-37 apabila tampil berpakaian gaun tembus pandang sehingga menampakkan seluruh badan dan aset-asetnya.


Dia yang ditemani oleh Anthony Wong dilihat seronok dengan perhatian orang ramai dan tanpa segan silu menunjukkan beberapa gaya seksi seperti seorang ratu cantik sambil diambil gambar oleh jurukamera.

Kalau beginilah fesyen terkini zaman sekarang, tidak dinafikan pada masa akan datang, kaum hawa tidak akan memakai pakaian lagi tetapi berbogel di tempat awam termasuk ketika membeli-belah dan menonton wayang di pawagam. Mungkin kah manusia mula kembali kepada cara pemakaian zaman Adam dan Hawa? maaf atas gambar ini.
Related Posts:

0 Response to "Tuu Diaaa!!!! Tampil Menarik Perhatian Ramai.. Siapakah Artis Wanita Dalam Foto-Foto Viral Yang Mula Tersebar Ini [7 Gambar].."

Post a Comment