WANITA IMAMKAN SOLAT & AZAN Di Hotel Swiss-Garden Kuala Lumpur

Fahaman Sesat Islam Liberal Kini Di Hotel Swiss-Garden.

Pada 14 & 15 November bertempat di Hotel Swiss-Garden, Kuala Lumpur kelompok fahaman sesat Islam Liberal akan mengadakan program yang mana mereka turut menjemput tokoh-tokoh fahaman sesat Islam Liberal seperti Ani Zonneveld.

Siapakah Ani Zonneveld?
Beliau adalah pengasas juga presiden kepada Organisasi Muslims for Progressive Values (MPV). Menyokong LGBT dikalangan muslim, malah turut mengadakan program untuk LGBT bersama Imam Daayiee Abdullah di mana imam ini sendiri adalah Gay.

Video di bawah adalah Ani Zonneveld sedang mengumandangkan azan dan setelah itu solat diimamkan oleh imam wanita. Kesesatan maksima yang kini di bawa ke Malaysia.

Turut sama dijemput menjayakan program sesat mereka Sister in Islam (SIS).
Mohon perhatian dan tindakan pihak berkuasa, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur(JAWI), Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) Kementerian Dalam Negeri (KDN), untuk menghalang agama sesat Islam Liberal ini dari disuntik di kalangan rakyat Malaysia.

Aturcara program sesat mereka boleh rujuk di sini:

http://kmumalaysia.org/sarasehan/
Join Telegram 

https://telegram.me/bongkarajaransesat
____________________
sumber: Bongkar Ajaran Sesat
Fahaman Sesat Islam Liberal Kini Di Hotel Swiss-GardenPada 14 & 15 November bertempat di Hotel Swiss-Garden, Kuala Lumpur kelompok fahaman sesat Islam Liberal akan mengadakan program yang mana mereka turut menjemput tokoh-tokoh fahaman sesat Islam Liberal seperti Ani Zonneveld.Siapakah Ani Zonneveld?Beliau adalah pengasas juga presiden kepada Organisasi Muslims for Progressive Values (MPV). Menyokong LGBT dikalangan muslim, malah turut mengadakan program untuk LGBT bersama Imam Daayiee Abdullah di mana imam ini sendiri adalah Gay.Video di atas adalah Ani Zonneveld sedang mengumandangkan azan dan setelah itu solat diimamkan oleh imam wanita. Kesesatan maksima yang kini di bawa ke Malaysia.Turut sama dijemput menjayakan program sesat mereka Sister in Islam (SIS).Mohon perhatian dan tindakan pihak berkuasa, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur(JAWI) Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) Kementerian Dalam Negeri (KDN) Kementerian Dalam Negeri, Kompleks D, Putrajaya KEMENTERIAN DALAM NEGERI (KDN), Blok D1, Parcel D, Putrajaya Mufti Wilayah Persekutuan Aizam Mas'ud untuk menghalang agama sesat Islam Liberal ini dari disuntik di kalangan rakyat Malaysia.Aturcara program sesat mereka boleh rujuk di sini: 

http://kmumalaysia.org/sarasehan/Join Telegram 

Related Posts:

0 Response to "WANITA IMAMKAN SOLAT & AZAN Di Hotel Swiss-Garden Kuala Lumpur"

Post a Comment