AKHIRNYA Nora DANISH bagi JAWAPAN sehingga Mengejutkan REMY ISHAK... TAHNIAH REMY ISHAK. pucuk dicita ulam mendatang. WOW.Wedding of the year!

#NORA Danish memperaga busana kahwin rekaan Ashraff Zainal Atelier. - Foto ihsan instagram Ashraff Zainal 

#KUALA LUMPUR: Semalam, Instagram milik pereka fesyen, Ashraf Zainal Atelier, @ashraffzainal memuat naik tiga keping gambar pelakon jelita, Nora Danish, menggayakan busana perkahwinan. 

#Gambar berkenaan diiringi keterangan seolah-olah menggambarkan Nora kini menghitung hari untuk menaiki pelamin sekali lagi selain dirinya sedang dilamun cinta. Menurut sumber yang dipercayai, ibu tunggal kepada Putera Rayqal itu dikatakan bakal menamatkan zaman jandanya tidak lama lagi. Kalau benar 

#Nora bakal berkahwin, siapa pula calonnya? Nora yang dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp semalam memberitahu, dirinya memang akan 'berkahwin' dengan menggayakan busana perkahwinan pereka fesyen sama. "Saya akan melangsungkan perkahwinan di New York. Ya, saya akan berkahwin dengan Baim Wong, tak pun dengan Remy Ishak," seloroh Nora sambil memberitahu dirinya akan terbang ke New York hari ini bagi menjalani penggambaran sebuah drama arahan Erma Fatima. Nora sebelum ini pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli atau Jejai dan dikurniakan seorang anak. 

#Namun jodoh mereka tidak panjang. Beberapa tahun kemudian Nora dilihat intim dengan Nedim Nazri. Ketika ini Nora mula memperlahankan sisi peribadinya dan lebih fokus kepada dunia seni serta perniagaan.  


Related Posts:

0 Response to "AKHIRNYA Nora DANISH bagi JAWAPAN sehingga Mengejutkan REMY ISHAK... TAHNIAH REMY ISHAK. pucuk dicita ulam mendatang. WOW.Wedding of the year!"

Post a Comment