Wanita ini miliki buah dada yang aneh dan sangat besar, namun setelah polis ini memeriksanya apa yang ditemukan betul-betul memalukan dan bikin muntah darah

Lelaki pelik berasal dari China ini benar-benar aneh. Dia menyamar dan berpakaian sebagai wanita hanya untuk menyelinap dan mengintip di tandas perempuan. Ketika ditangkap, lelaki berasal dari bandar Tengzhou, Provinsi Shandong ini tidak boleh mengelak.

Terutama apabila petugas menyemak unjuran besar bahagian dadanya yang sangat ketara. Dia ditangkap selepas polis mendapat laporan penduduk adanya pengintip di tandas awam. Saat diperiksa, suspek memakai seluar ketat merah, skirt mini, kasut tumit tinggi dan topeng penutup mulut. Yang mencurigakan, dia memakai sepasang payudara dengan saiz yang sungguh besar.

Lelaki pelik itu memang boleh mengelirukan. Namun, tetap saja tidak boleh menutupi dirinya sebagai lelaki asli secara semulajadi. Dari laporan Asiaone, terungkap jika dia bernama Zhang.

Kepada polis, Zhang mengaku sudah beberapa kali melakukan penyamaran itu namun selalu berjaya. Polis tempatan sudah mengingatkan kepada kaum wanita agar lebih berhati-hati apabila menggunakan tandas awam. Sebelum ini, pada 2014 lalu, sebanyak 50 gambar perempuan di dalam tandas disebarkan di internet.

Sumber: akubersaksi


Related Posts:

0 Response to "Wanita ini miliki buah dada yang aneh dan sangat besar, namun setelah polis ini memeriksanya apa yang ditemukan betul-betul memalukan dan bikin muntah darah"

Post a Comment